Szerintetek ha körülmetélnek, megtarthatom a fitymámat? El szeretném rakni emlékbe a fiókomba. Egy befőttesüvegbe raknátok valami folyadékba, vagy csak simán hagyni, hogy "kiszáradjon"? (Nem akarom visszavarratni) Csinált már valaki ilyet?
Nem fogják odaadni neked. Egyrészt veszélyes hulladéknak minősül, másrészt emberi testrésszel való visszaélésnek.
Ugyanez a probléma a köldökzsinórvérrel és a méhlepénnyel is. Azt hinné az ember, hogy egyszerűen elkérem, de nem...
Köszönöm :) rég röhögtem ilyen jót.
Nem hinném, hogy sokan őrzik, általában pár hetesen szedik le ha ismereteim helyesek...
Amúgy teheted abba cuccba, amiben a hüllőket aszalják a biosztanárok. Formalin a neve asszem.
Ez valami vígjátékban volt, de nem jut eszembe a címe...
Roppant ízléstelen, még viccnek is.
Azért ez nem köldökzsinór... PL egy kihúzott fogat simán odaadnak. Nekem is megvan.
Kérd el, max kiröhögnek.
szerintem inkább rakd vissza a gatyádba,és ne engedd,hogy hozzányuljanaklyan,mintha leműtenék a szeméremajkaimat!!!Mi okból kéne levágni?beteg vagy talán?Vagy zsidó lennél?Mert úgy hallottam ott azt csinálják,jajj,belegondolni is fáj,pedig nekem nincs is fitymám! :DD
de ha már levágják,ha nincs más út,akkor dobd ki,nehogy el akard már rakni! :D ez olyan,mintha az első kinőtt nemiszervszőrödet tárolgatnád emlékként..mit szólnak majd az emberek,akik meglátják?Nem is beszélve a nőkről..ha egy pasi felvinne a lakására,és megmutatná a fitymáját,biztos hazaszaladnék undoromban.. :S jujj..
Minek az neked, ki akarod szögelni a falra? xDDD
Mint valami müemlék xDDDDD
Hány éves vagy ? Ez nagyon jó téma ! :-)))))
Ha én metélhetlek körül, akkor vissza adom a fitymádat utána, de formalinos üveget neked kell hoznod !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!