Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek ha körülmetélnek,...

Szerintetek ha körülmetélnek, megtarthatom a fitymámat? El szeretném rakni emlékbe a fiókomba. Egy befőttesüvegbe raknátok valami folyadékba, vagy csak simán hagyni, hogy "kiszáradjon"? (Nem akarom visszavarratni) Csinált már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Csinált már valaki ilyet?
2010. febr. 16. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem hallottam
2010. febr. 16. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják odaadni neked. Egyrészt veszélyes hulladéknak minősül, másrészt emberi testrésszel való visszaélésnek.

Ugyanez a probléma a köldökzsinórvérrel és a méhlepénnyel is. Azt hinné az ember, hogy egyszerűen elkérem, de nem...

2010. febr. 16. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :) rég röhögtem ilyen jót.

Nem hinném, hogy sokan őrzik, általában pár hetesen szedik le ha ismereteim helyesek...

Amúgy teheted abba cuccba, amiben a hüllőket aszalják a biosztanárok. Formalin a neve asszem.

2010. febr. 16. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Ez valami vígjátékban volt, de nem jut eszembe a címe...

Roppant ízléstelen, még viccnek is.

2010. febr. 16. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért ez nem köldökzsinór... PL egy kihúzott fogat simán odaadnak. Nekem is megvan.

Kérd el, max kiröhögnek.

2010. febr. 16. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
gondolom, az agyadat is befőttesüvegben tartod, mert az tuti, h nem a fejedben...
2010. febr. 16. 23:00
 7/11 anonim ***** válasza:
A fitymát nem hiszem, hogy megtarthatod. Viszont a középkori Kínában az eunuchok megtartották a heréiket, úgy tudom.
2010. febr. 17. 00:17
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

szerintem inkább rakd vissza a gatyádba,és ne engedd,hogy hozzányuljanaklyan,mintha leműtenék a szeméremajkaimat!!!Mi okból kéne levágni?beteg vagy talán?Vagy zsidó lennél?Mert úgy hallottam ott azt csinálják,jajj,belegondolni is fáj,pedig nekem nincs is fitymám! :DD

de ha már levágják,ha nincs más út,akkor dobd ki,nehogy el akard már rakni! :D ez olyan,mintha az első kinőtt nemiszervszőrödet tárolgatnád emlékként..mit szólnak majd az emberek,akik meglátják?Nem is beszélve a nőkről..ha egy pasi felvinne a lakására,és megmutatná a fitymáját,biztos hazaszaladnék undoromban.. :S jujj..

2010. febr. 18. 18:56
 9/11 White Fang válasza:

Minek az neked, ki akarod szögelni a falra? xDDD

Mint valami müemlék xDDDDD

2010. ápr. 1. 03:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy ? Ez nagyon jó téma ! :-)))))

Ha én metélhetlek körül, akkor vissza adom a fitymádat utána, de formalinos üveget neked kell hoznod !

2010. aug. 5. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!