Még fél évem van hátra, de szó szerint hányingerem van az osztályomtól. Van valami segítség?
Fél liter pálesz vagy rum minden reggel. Nem fog érdekelni, mi van, és ki se fogsz lógni a sorból.
Bár lehet, hogy összeverekedsz valamelyikkel életre-halálra :P
Használhatóbb megoldás esetleg, ha a tanárokkal beszélsz, elmondod nekik mi van, és talán magántanulói státuszt kaphass.
Összefogtok páran, aztán kicsapjátok a viperát, felteszitek a boxert, és széjjel bombázzátok az összes tetves retket.
Majd megtanulják mi a rend....
Akkor összeszorítod a fogad, felveszed a pókerarcot és tűrsz. Én is voltam már hasonló helyzetben.
Szólhatsz a tanárnak, de az nem fog csinálni éppenséggel semmit az osztályon belül. Azok csak dumálni tudnak, cselekedni gyáva mind.
Esetleg az igazgatóval beszélj, hogy kérd át magad másik osztályba! Vagy az évfolyamon csak 1 osztály van?
Úgy vettem ki az írásodból, hogy tanár vagy (de cáfolj meg, ha tévedek)
Nem kötelező mindent kibírni és eltűrni. Az alkohol szerintem ezen vajmi keveset segít. Bár nem szoktam gyógyszertanácsokat adni, de nekem volt, hogy a xanax (nyugtató) segített.
Csak két választásod maradt: vagy összeszorított foggal megmutatod, hogy kivagy, vagy elmenekülsz.
Nem tudom melyik a jobb megoldás hosszú távon. Mert kikészíteni magadat, az sem jó megoldás. Sokszor volt úgy, hogy úgy mentem dolgozni, hogy most nem érdekel, be veszem a "leszarom - tablettát" ,s igenis mosolyogni fogok, jó kedvem lesz, nem fognak felhúzni. De ez nem mindig működött.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!