Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek is bunkó volt az...

Szerintetek is bunkó volt az eladó, vagy jogos volt a viselkedése?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem, hogy a k0‹2zeli bolt vas¨˘rnap nem 7-kor nyit, hanem 8-kor, ez¨Śrt h¨˘romnegyed 8-kor bementem a t¨˘rva nyitva hagyott bolt ajtaj¨˘n, k¨Śrtem egy kil¨Ž kenyeret. Erre a fiatal elad¨Ž bicskanyitogat¨Žan bunk¨Ž st¨Şlusban k0‹2zli velem hogy m¨Śg z¨˘rva vannak ¨Śs hogy nem l¨˘ttam az ¨Žri¨˘si t¨˘bl¨˘n ki¨Şrva, hogy mikor van nyit¨˘s? Uram bocs¨˘', nem vettem ¨Śszre h¨˘t sz0‹2rny0‹4, ¨Śn is emberb0‹1l vagyok. 0‡7n s¨Śrt0‹1d0‹2tt hangnemben de bocs¨˘natot k¨Śrtem, ¨Śs m¨Śg neki ¨˘llt feljebb. K¨˘b¨Ś ¨˛gy zavart ki onnan, mint egy lepr¨˘s kuty¨˘t. A bolt el0‹1tt l¨Śv0‹1 rakod¨Žk meg nem sz¨Žln¨˘nak, hogy ne menjek be. Lehet csak ¨Śn f¨˛jom fel, de minimum azt v¨˘rtam volna el hogy norm¨˘lisan k0‹2z0‹2lje, mondjuk "Egy kis t¨šrelmet k¨Śrek, m¨Śg nem nyitottunk ki" vagy valami ilyesmi. Csak szerintem alap dolog ez?

2015. márc. 1. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Itt az elado a hibas. Ne nyissa ki az ajot, ha nem lehet bemenni. Hol van egy table, hogy "zarva", ha mar kinyitja? Az emberek reakcioja egy nyitott ajtora az, hogy belep, ha zart, akkor nem. En azert kikertem volna, hogy valtoztasson a modoran, koszonom, 15 perc mulva visszajovok.
2015. márc. 1. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
"ne nyissa ki az ajtót, ha nem lehet bemenni". Esetleg az áruszállítást majd oldja meg a csukott ajtón át, illetve ha felmos, vagy szellőztetni akar, akkor ahhoz a friss levegőt a tüdején át préselje ki? Okos.
2015. márc. 1. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor irjon ki egy tablat, hogy "zarva", ennyire konnyu, okos.
2015. márc. 1. 14:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat!
2015. márc. 2. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!