Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért vagyok ennyire türelmetl...

Miért vagyok ennyire türelmetlen? :' ( (

Figyelt kérdés

Miért vagyok ennyire türelmetlen? :'(( Egyszerűen felkapom mindenre a vizet és képtelen vagyok kontrollálni magam.

mondok egy példát:

Egyszer épp wowoztunk a barátnőmmel , és folyton nyavajgott már nem bírtam magammal és otthagytam de ilyen eset a kiskutyámmal is megesik, vele sem vagyok elég türelmes.Meg adok neki mindent játszok vele és etetem itatom sétáltatom de néha kiabálok vele nagyobb hangnemben de persze nem ütöm meg, arra semmi pénzért nem lennék képes . SEGITSETEK MIÉRT LEHETEK ILYEN ?

2015. jan. 31. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Számítógép függő vagy, azért.
2015. jan. 31. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet egyszer elborul az agyad és nem tudsz többet megállni, csak egy vértócsában veszed észre magad...
2015. jan. 31. 12:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Mondom , hogy a kutyámmal sokat foglalkozok.Az nap volt egy kis szabadidőm amikor teljesen egyedül voltam itthon , se kutya senki ezért feljöttem mert már nagyon szerette volna ha segítek neki
2015. jan. 31. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért nyavajgott a barátnőd?

És miért nem izgibb dolgot csináltatok?:)

2015. jan. 31. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy wowozni?
2015. febr. 1. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert idegbeteg vagy. Szedj nyugtatót, kerüld a kávét és az energiaitalokat.

Mit lehet mégis erre írni?!

Mi az hogy wowoztatok?

2015. febr. 3. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Még ahhoz sem volt türelme, hogy leírja mit jelent. NAGY A BAJ!! :-/ World of Warcraft, meg kellett néznem, mert egyszerűen nem bírtam várni. Azt hittem, kimaradok valamibőőől. De hál' istennek nem. :'-)
2015. febr. 3. 15:22
 8/10 anonim válasza:
MOSOLYOGJ NAGYON SOKAT!!!! NEKEM BEVÁLT!!! :D
2015. febr. 3. 21:01
 9/10 anonim válasza:
Azért, mert egyszer ideges leszel, és utána beidegesedsz azon, hogy ideges vagy. Ennek köszönhetően türelmetlen leszel, és másokon vezeted le a haragodat. Ha javasolhatom, amikor először ideges leszel, számolj el tízig, vegyél nagy levegőket, és igyál egy pár korty vizet. Ha ez nem válik be, fordulj pszcihológushoz.
2015. febr. 23. 13:13
 10/10 A kérdező kommentje:
kakilni kell
2015. szept. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!