Nagyon türelmetlen vagyok, vajon baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Holnap van a nemvárt nap. Beágyazódási vérzést nem tapasztaltam.Viszont nagyon fáradékony vagyok, puffadás (nem kicsit) bimbó érzékenység.2015. jan. 2. 12:48
1/10 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj, ha nem jön meg, mi is csak találgatni tudunk...
2/10 anonim válasza:
Én is holnap fogok tesztelni. :)
3/10 anonim válasza:
Bíztatóak a tünetek, persze ha idáig nem volt pl bimbó érzékenységed sosem. Nekem csak terhesen volt, bár nem az elején hanem később jött. A puffadás viszont az első tünetek egyike, nálam is a nemvárt előtt jelentkezett és a teszt akkor már mutatta a két csíkot halványan.
Tesztelj
4/10 A kérdező kommentje:
ma még negatív volt.Viszont az LH teszt tegnap pozitív lett
2015. jan. 2. 14:43
5/10 anonim válasza:
Én is ma teszteltem reggeliből negatívat, és holnap kell megjönnie. Nagyon bizakodom, hogy összejön mindenkinek! Görbéd van esetleg?
7/10 A kérdező kommentje:
a reggeli teszt negatív :(
2015. jan. 3. 10:28
9/10 A kérdező kommentje:
volt beágyazódási tüneted?
2015. jan. 3. 11:00
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Menstruáció sehol, de a teszt is negatív. A hőm már a harmadik napja 36,8 C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!