Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a helyes viselkedés abban...

Mi a helyes viselkedés abban az esetben, ha az általam kifizetett tanfolyamon a nyelviskola nem fizeti ki a tanárt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hónapja járok ehhez a tanárhoz, szerintem jó órákat tart. Neki 5 éves diplomája van, nekem 3. Minden tiszteletem az övé.

Óra előtt valamiért megsértődött. Kiderült, hogy a nyelviskola nem fizette ki. Nincs családja se. Ezt a 4x45 perces óra első 10 percében magyarázta, plusz felhívja a nyelviskola tulaját, plusz miért nincs az iskolában számítógép+segédeszközök, stb. Hogy a diákok nem tisztelik (mi a kb 12 főből 4-en járunk be, de nem mondtunk semmi tiszteletlen dolgot). Nem vagyok szívbajos, de komolyan kiakadtam (az ő védelmében).

Másik nyelven folyékonyan beszélek, szóval tudom, hogy ez a tanár megérdemli a fizetését. De ezért miért éreztette velem úgy, hogy én vagyok a hibás, holott kifizettem a tanfolyamot?

Mondjam-e neki, hogy hagyja el ő is az országot, holott ezt ő "hivatástudatból" rossznak tartja. Hogy menjen multi céghez, holott ő ezt "hivatástudatból" rossznak tartja.

***, ez volt életem legrosszabb órája, beleértve a tesi órákat, amikor szekrényt kellett volna ugrani! Szerencse, hogy fél órás késéssel jött egy harmadik tanuló, mert ha ketten lettünk volna végig, az még dobott volna a helyzeten.

2015. jan. 28. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Bp?akkor van egy tippem melyik nyelviskola ez.

panaszt tehetsz fogyasztóvédelenél,ahol majd jegyzőkönyvet vesznek fel,a tanárod meg vagy megkapja a pénzét,vagy nem.

miért nem beszélitek meg h az iskolát kikerülve jársz hozzá magánban és kész.

2015. jan. 28. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy a tanar pipa, de az nem es a tanulok te ugye, hogy o nem kap fizetest. Tiszteletlennek szerintem itt azt erti, hogy a tobbiek nem jarnak be az orakra. Az sem a ti gondotok, hogy nincs szamitogep es segedeszkozok.

Sajnos itt a tanar szakszerutlenul viselkedett. Ez egy ok is lehet a menesztesere.

2015. jan. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!