Mit jelent ha valaki kézfogás helyett a kézfejét mutatja lehajlítva?
Figyelt kérdés
Hogyan kéne erre reagálni? Én ezt annak veszem hogy nem akar kezet fogni és nem csinálok semmit.2015. jan. 5. 20:47
1/11 anonim válasza:
Kézcsókra nyújtja a kezét. Kicsit bővebben:
3/11 anonim válasza:
Vagy érsek,püspök esetleg a pápa.
4/11 A kérdező kommentje:
Férfiakról van szó. Ezért furcsa, nagyon sokan csinálják
2015. jan. 5. 21:29
5/11 anonim válasza:
Akkor talán homokos.Vagy nem tudom.Én ilyennel még nem találkoztam.
6/11 A kérdező kommentje:
Autoszerelo csinalta ma ezt. Olajos volt a keze. De akkor minek nyujtogatja a kezfejet? Mit kene "csinalnom vele"?
2015. jan. 5. 21:48
7/11 anonim válasza:
Így már érthető.Ilyen esetben fogd meg a csuklóját.Azért nyújtotta úgy ,hogy ne legyen koszos a te mancsod is.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez nagyon "Gyözikés"
2015. jan. 5. 22:11
9/11 anonim válasza:
Először azt hittem,hogy normál körülmények között nyújtott így kezet neked valaki.Azért írtam ,hogy ilyennel nem találkoztam még.
----------------------------------
De amikor koszos helyen dolgoztam ott is előfordult,hogy így nyújtottak kezet a frissen tiszta kézzel érkezőknek.Nincs ebben semmi rendkívüli.Fogd meg a csuklóját, ha már kezet nyújt neked.Nehogy megsértődjön.
10/11 anonim válasza:
Így van, kézfogásra nyújtja, de nem akar összekoszolni, szóval csak a csuklóját nyújtja. Ilyenkor a csuklóját rázd meg, akár csak két ujjal, ha nagyon mocskos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!