Ha bemegyek egy helységbe ahol minden férfinak, és nőnek külön köszönök kézfogással, és arcra puszival. A gyerekeket hány éves kortól lehet így külön kézfogással/arcra puszival üdvözölni?
Elég bunkóul hangzik. Ha pl. vannak 25-ön, akkor 25 izzadt kezet megfogni ? Így csak Kádár János csinált, mentségére legyen mondva, őt legalább filmezték.
Köszönni nem kézfogással kell, hanem élőszóval. Sőt, köszönhetsz fennhangon mindenkinek egyszerre, pl. "Szevasztok, mindenkit szeretettel köszöntök" - vagy valami hasonló. Ezzel el is lenne intézve a dolog.
De kezet fogni sorban mindenkivel, mint egy pártaktivista ?
"De kezet fogni sorban mindenkivel, mint egy pártaktivista ?"
Ahol én dolgoztam ott így köszöntünk egymásnak.A műszak kezdete előtt.Aki megérkezett az sorban kezet fogott a már ott levőkkel.
Nincs ebben semmi furcsa,nem bunkóság.
Volt egy kollégám, az művelte ezt. Mindenki utálta ezért. De ő nem vette észre, azt hitte így menő.
Egyébbként a Győzike kultúra egyik alap eleme. Kommunista maradvány.
Nem hiszem, hogy kommunista maradvany. Inkabb nagy divat.
Tinik is vegig razzak egymas kezet, puszi-puszi, nagy hatbaveregetesek. 10 perc mulva latjak egymast, ugyanezt vegig csinaljak.
Amugy a romaknal is nagy divat lett.
Édes jó Istenem !Ennyi baromságot,kommunista maradvány meg Győzike kultúra.Ha ennyire undorodtok a kézfogástól, miért mentek emberek közé?
A puszilkodás nekem se tetszik. Kivéve,ha nő köszön így.Amennyiben férfi akar így üdvözölni inkább kezet nyújtok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!