Mi a jó a WOW-ban? :S

Figyelt kérdés
A fiúk a suliban általában tiszta holtkórosok, és mindegyik azt mondja, hogy hajnalig WOW-ozott... de mégis mi oylan jó benne?
2010. febr. 3. 19:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én speciel imádom a L2-t is meg a Wowot is...
2011. ápr. 17. 11:10
 12/15 kael1999 válasza:

Sziasztok!

Én nem azért szeretnék Wowozni amit ti mondatok "a kari" hanem hogy meg ismerjem a történetét a world of Warcraft wrath of the lich king-nek. Mert ott van a kedvenc szereplőm Arthas Menethil! És szeretném meg ismerni a történetét a Wow-nak! :)

2012. júl. 20. 13:50
 13/15 anonim válasza:

1. Kommentelő

Most buktattad le magad ,,Amúgy ilyen a Lineage II(2) is, de az jobb sokkal.''

kocka!!!!!!!!

2012. szept. 22. 15:01
 14/15 anonim válasza:
100%

A 20:09-es nek üzenem hogy szarjon kaktuszt "Lenézem mindet" Az jobb hogy te a nap 24 órjából 29-et facebookozol?

A kérdésre válaszolva beleélheted magad a játékba kapcsolatokat építhetsz ki instákra járhatsz .....stb...

2013. máj. 7. 12:01
 15/15 anonim válasza:
Hát igen én se tom mi olyan jó benne de nem akarok senkivel se vitázni ,néztem róla gameplay-t, nekem nem jött be azt kész :D
2013. júl. 8. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!