Mi a jó a WOW-ban? :S
Semmi :)
A sok kocka azon verseng, hogy kinek mekkora karija van.
Amúgy ilyen a Lineage II(2) is, de az jobb sokkal.
Vagy csak azért játszanak vele, mert mindenki azt hangoztatja, hogy milyen jó...
semmi, egy rakat kocka verseng, egy pocsék játékban...
World Of WarCraft, vagy mi a fene...-_______-
én gyűlölöm...
Szerintem a Call of Duty
Meg a San Andreas többjátékos módja jobb :D
én azóta wowozok mióta van wow. első nap sorba álltam érte amikor megjelent Magyarországon. nem vagyok függő, de szeretem ezzel tölteni az időmet ha éppen ráérek. persze barátnő és suli az első. mivel én a 19:43-as kommentelővel ellentétben nem csak a levegőbe beszélek ezért rám hallgass:D
foglalkozzunk először akkor a 19:43-assal:
"Semmi :)"
ezt mire alapozod?:D igencsak érdekelne
"A sok kocka azon verseng, hogy kinek mekkora karija van."
nem tudom hány MMORPG-vel játszottál eddig, de ha ennyit sikerült felfognod a wowból akkor sajnállak a "limitált mentális képességeid" miatt hogy a vektorból is idézzek:D
"Amúgy ilyen a Lineage II(2) is, de az jobb sokkal."
mert miért is jobb?:D ez érdekelne hogy miért jobb a lineage 2 ha már ilyen nagy "szakértő" vagy MMORPG-k terén
"Vagy csak azért játszanak vele, mert mindenki azt hangoztatja, hogy milyen jó..."
szerinted egy ember csak azért fel fog "szenvedni" 80as szintre egy karaktert mert azt mondják neki a többiek hogy az jó? merthogy szenvedés úgy játszani ha valamit nem szeretsz. ez tény.
és most kifejtem hogy a játékosok többsége miért wowozik:
a wow egy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game)-> Egyszerre sokan játszható online szerepjáték.
a kulcsszó a szerepjátékon van. sokan szeretik bele élni magukat a karakterük szerepébe. azért mert így tudnak kikapcsolódni. vagy akár azért is mert másképp nem tudnak kapcsolatot kiépíteni másokkal. ez szimplán szórakoztató. aki azt hiszi a wow butít az nagyon nagyot téved. nézd csak meg egy instázás közben a raid felépítését: nem hinném hogy egy kívülálló egyből átlátná hogy mi is történik ott. vagy akár pvp (player versus player) ->játékos játékos ellen.
a másik amiért jó a wow--> a történelme. szerintem pl bazi jó a wowtörténelem:D nem mondom hogy jobban tudom mint a magyart (de valszeg így van:D) mert akkor lehurrogtok, de akkor is nagyon jól ki van találva.
egy szó mint száz már így is kisregényt írtam: de a wow sok sok millió embernek kikapcsolódást és élvezetet nyújt és ezért nem kell őket bántani.
van hogy én is inkább jól berúgok wow helyett:D na és akkor?:D
Semmi jó nincs.
És azért utálja minden normális ember, mert a legtöbb játékos olyan arrogáns gyökér mint az előző.
Ez a berúgok, meg csajozok, meg kemény srác vagyok dumát ugye te sem hiszed el, hogy össze lehet egyeztetni a wowozással? Főleg ha ennyi éve csinálod.
Én mindet lenézem.
20:09-es. én vagyok az előző. bocs de nem tudom megállni hogy ne válaszoljak:D
"a legtöbb játékos olyan arrogáns gyökér mint az előző"
ezzel magadat minősítetted.
ÉN ellentétben veled tudtam normálisan kommentelni. ellentétben veled nem sértegettem senkit. ellentétben veled nem voltam arrogáns. ellentétben veled nem voltam gyökér. ellentétben veled érdemben is hozzá tudtam szólni.
nem tudom mit arcoskodsz itt most komolyan:D én péntek esténként a barátaimmal vagyok és bizony nem vetjük meg az alkoholt. és természetes hogy a barátnőm az első és nem a wow. na de nem a hozzád hasonlóknak fogok itt prédikálni mert te "úgysem tudsz összeegyeztetni" ilyen dolgokat egymással. (természetesen te sem tudod hogy a kettő miért zárja ki egymást csak ugyanolyan elfogult ostoba vagy mint a rasszisták nagy része. kicsit sarkított példa de érzékeltetni akartam hogy inkább téged kell megvetni a szemléleted és az arroganciád miatt mint engem/minket.)
Pedig van benne jó, de ezt nem lehet 2 mondatban elmagyarázni, és egyébként sem akarok túl sok időt tölteni vele, mert már leszoktam :P
Az a helyzet hogy a jó dolgok mellett túl sok a rossz, és ez elrontja az egész játékot, amitől valóban az egész sz*ar lesz, és élvezhetetlen, az lesz a kockák közt a menőbb aki többet tolja egy huzamban, stb... amíg nem a kockulásról szólt addig jó volt... utána elrontott sok mindent az életemben...
Összességében nem ajánlom hogy kipróbálja bárki is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!