Barátnőm német származású, ez honnan tud megnyilvánulni?
Figyelt kérdés
Magyarországon született, de 3-4 generációval ezelőtt költöztek ide. Honnan lehet észrevenni, hogy németek? Nem igazán tűnt még fel, meg is lepődtem ettől.2014. dec. 7. 18:14
1/15 anonim válasza:
Sehonnan. 3-4 generáció óta Magyarországon élnek. Sima magyarok német felmenőkkel.
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon ragaszkodnak a német múltukhoz (német tanulás, ki is járnak rengetegszer, német focit néznek stb...)
2014. dec. 7. 18:25
3/15 anonim válasza:
Ezek szerint kb. 1/8 részben német. Szerintem ha nem mondja neked, soha a büdös életben nem jössz rá.
4/15 anonim válasza:
én is német származású vagyok, illetve sváb. német a vezetéknevem, és ennyi, nem lehet észrevenni rajtam.
mondjuk nem akarok senkit megbántani, de a német származásúak átlagban igényesebbek, nem szemetelnek pl.
a sváb falvak is tisztábbak, mint egy magyar.
5/15 anonim válasza:
Magad megválaszoltad, hogy mi a kötődésük.
6/15 anonim válasza:
Tulajdonképpen MI AZ, amit vártál volna, hogy észrevedd a német származást rajta?
7/15 anonim válasza:
Sehonnan nem lehet észrevenni. Miért is lehetne?
Nagyon sok ember külföldi származású, hiszen a magyar nép nagyon kevert.
8/15 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk más jellegű ételek, a fűszerezése, akármi
2014. dec. 7. 20:17
9/15 anonim válasza:
Jézusom... Az nem a származáson múlik!
10/15 anonim válasza:
#8: Ezek inkább szokás, semmint származás kérdése. Ha pedig már magyarként született, akkor a magyar szokásokhoz is igazodott, tehát e tekintetben nem nagyon fogsz különbséget tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!