Szerintetek ciki végigdzsalni a városon +a kolin egy nagy csomag (kb8db) originált WC papírral?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 22:22
1/21 anonim válasza:
Én mindig nagyon cikinek éreztem, más egyáltalán nem... Kinek hogy.
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem... Miért, más mibe törli ki? (iskolai wcben sokan a falba törlik...)
3/21 anonim válasza:
8 darabossal? Heh, vércigi. Irtógáz.
Én csak 12 darabossal vagyok hajlandó utcára menni.
4/21 anonim válasza:
Én is ma flangáltam egy ilyennel. Miért ciki? Más kitantrázza vagy nem törli?
5/21 anonim válasza:
Hát persze hogy ciki, hiszen te vagy a világon az egyetlen aki használja, mindenki másból elpárolog.
Nem értem, hogy néhányan hogy tudtak megrekedni az ovis "pisiiiii hihihi... kakiiiiii hihihi" szinten.
6/21 A Tengerész válasza:
Nem. Bár a "koli" az nem tudom mi, lehet hogy ott igen.
9/21 anonim válasza:
Még jó hogy feltalálták a szatyrokat, táskákat, amibe ha belerakod senki nem látja hogy mit viszel.
10/21 anonim válasza:
Szerintem az cikibb, ha nem törlöd ki... :D Már miért lenne az? Hát wc-papírt mindenki vesz, és használ... remélhetőleg... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!