Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy megy a postai csomag küldés?

Hogy megy a postai csomag küldés?

Figyelt kérdés
Szeretnék küldeni egy ismerősömnek karácsonyi ajándékot, de nem tudom, hogy hogy megy, segítenétek? Hogy mit kell tennem, mennyibe kerülne kb, ha egy sálat és valami csoki küldenék.
2010. dec. 20. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem haladja meg a 2 kg-ot és a mérete az összesen 90 cm-t, (szélesség, magasság, mélység, de úgy, hogy a leghosszabb oldala nem lehet több, mint 60 cm) akkor ajánlott levélként is fel lehet adni. Nem muszáj ilyenkor dobozba tenni. Csomagként célszerű dobozba csomagolni, 20 kg-ig sima 990 Ft a díja, ha nem dobozba teszed akkor már drágább, mert standard postai csomagként csak dobozban megy el. Tapasztalat..múltkor én is csak simán csomagolta, és közölték, hogy az már a nagyobb kategória mert nem dobozban van. Szóval egy sál meg egy csoki simán elmegy levélként is szerintem. Súlytól függ ez is, nézd meg a posta honlapját.

Én most a csomagküldést kerestem ki Neked, de megtalálod a levélfeladás díjait is, kalkulátor, minden van. :)

[link]

2010. dec. 20. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, sokat segítettél, rendes vagy.
2010. dec. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!