Meg lehet kérdezni a masszőzt anélkül, hogy megsértenénk hajlandó lenne-e a masszázs során nem kihagyni területeket?
Hát én már arra is nehezen tudtam megkérni, hogy a fenekemet masszírozza meg, pedig az a második legnagyobb izom, és rendesen benne van a masszőröknek a vizsgaanyagban.
Ha te ilyet akarsz, akkor eleve olyan masszőrt kell keresned.
Az itt található nők vállalják.
Egy igazi masszőr/masszőz pedig minimum elzavar, de én még a térdemmel egy jólirányzott rúgással is megtámogatnálak a kerdéses területen, nehogy panaszkodj, mert kihagytam.
Nem így van!
Én voltam masszőrnél és megkérdeztem, hogy volt már olyan, hogy valaki azt akarta, hogy az intim részét masszírozzad?
Erre mondta, hogy igen és felajánlotta nekem is végül.
Ezt kell kérdezni és nem fog megsértődni és választ kapsz a kérdésedre.
;)
Ilyen egyszerű
Olyan is volt, hogy okleveles 50 év körüli masszőr beleegyezett abba, hogy meztelen legyek és mikor a hátamra fordultam és ágaskodott a szerszámom szájába vette.
Ezen nagyon meglepődtem.
7! Én is valami ilyesmi kérdésre gondoltam, az talán nem sértő és elmondhatja nyitott-e ilyenre...
Erotikus masszázsra nem mennék, azt túl direktnek, közönségesnek és illúziórombolónak tartom. Itt is csupán az élvezetre koncentrálnék, minden tiszteletem mellett ebben a helyzetben nem fontosak a masszőr egyéb tulajdonságai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!