Ti bele szoktatok pisilni az uszodai/strand medence vízébe? Vagy tóba, tengerbe?
Uszodába, strandra nem járok, viszont a balatonba 3 éves koromtól minden nyaraláson belepisiltettek anyuék mondván mocskos a budi meg messze van...
Nekem is könnyebb álva kisterpeszben derékig vízben elengedni magam és élvezni ahogy a lábam közt forró áramlat indul mint egy pottyantós felett pucsítva szerencsétlenkedni. Azóta reflex hogy amint a puncim víz alá kerül már csurizok is bele. Osztálykiránduláson a tengerparton minden lány a vizet választotta, van egy kép ahogy sorban guggolunk a víz fölé és
Balatonba, tengerbe, Dunába stb. simán, szeretek is belepisilni mert jo érzés, csak nem szeretem ha a fürdőnadrág is olyan lesz szóval ki szoktam tenni a kukimat.
Medencébe soha...
Mivel névtelen vagyok ezert leírom.
Persze. Komfortos, nem kell kimászni a meleg vízből, és ha úgy is mások belehugyoznak, nem mind1. Szarni soha nem szartam bele, de hugyozni tengerbe, tóba, élményfürdőbe simán. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!