Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti bele szoktatok pisilni az...

Ti bele szoktatok pisilni az uszodai/strand medence vízébe? Vagy tóba, tengerbe?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 16:27
1 2 3
 21/25 balazs831 válasza:
Én mindig belepisálok a vízbe. Nincs jobb érzés mint a jó meleg vízben elengedni magam.
2016. márc. 10. 17:31
 22/25 anonim válasza:
66%

Uszodába, strandra nem járok, viszont a balatonba 3 éves koromtól minden nyaraláson belepisiltettek anyuék mondván mocskos a budi meg messze van...

Nekem is könnyebb álva kisterpeszben derékig vízben elengedni magam és élvezni ahogy a lábam közt forró áramlat indul mint egy pottyantós felett pucsítva szerencsétlenkedni. Azóta reflex hogy amint a puncim víz alá kerül már csurizok is bele. Osztálykiránduláson a tengerparton minden lány a vizet választotta, van egy kép ahogy sorban guggolunk a víz fölé és

2018. márc. 12. 18:50
 23/25 anonim válasza:
Kiskoromban mindig a balcsiba pisiltettek, mert kényelmesebb mint a budi deszkán guggolva mindent eláztatni, higiénikusabb és remek móka volt ahogy a pisim felmelegíti alattam a vizet. Azóta reflexböl amint víz alá kerül a bugyim, csurizok egy hatalmasat. A gyerekeimet is erre tanítottam mert higiénikus (elviszi a víz, a kósza cseppekkel együtt) gyors mert nincs sor, ráadásul míg a kislány feláll a deszkára és leguggol addigra mindhárman beértünk derékig és kipisiltük magunkat
2018. márc. 12. 23:02
 24/25 anonim válasza:

Balatonba, tengerbe, Dunába stb. simán, szeretek is belepisilni mert jo érzés, csak nem szeretem ha a fürdőnadrág is olyan lesz szóval ki szoktam tenni a kukimat.

Medencébe soha...

2020. aug. 31. 23:32
 25/25 anonim válasza:

Mivel névtelen vagyok ezert leírom.

Persze. Komfortos, nem kell kimászni a meleg vízből, és ha úgy is mások belehugyoznak, nem mind1. Szarni soha nem szartam bele, de hugyozni tengerbe, tóba, élményfürdőbe simán. 18/F

máj. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!