Ti bele szoktatok pisilni az uszodai/strand medence vízébe? Vagy tóba, tengerbe?
"milyen undorító, ha mások belecsinálnak, én meg abban úszok, az megy bele a számba, ha véletlen vizet nyelek, pfuj."
Éppen ezért én még természetes vizekbe SE szoktam pisilni, még a Balatonba se. Mindegy mekkora, abban mások fürdeni szoktak és ez nekem elég. Különben is nem igaz hogy soha nincs a közelben egy bokor...
A halak simán pisilnek a természetes vízbe :)
Ha távol vagy másoktól, akkor nyugodtan lehet pisilni tóban, tengerben. Medencében sosem.
A természetes vizekbe a benne élő állatok is belepiszkítanak. Az, hogy te beleereszted-e vagy sem, nem oszt, nem szoroz. Illetve a természetes vizek maguktól tisztulnak, pont az élővilágának köszönhetően.
Medencébe meg nem szép dolog belepössenteni. De ha arra gondolsz, hogy a benne fürdőzők izzadtsága, feneke, lába és minden egyéb kevésbé guszta része is beleázik, akkor is elmegy a kedved a fürdőzéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!