Bevásárló központban vettünk zsemlét, és párizsit. Majd leültünk megenni az étkezőben, ahol körben mindenféle kajáldák vannak. Szabad ott enni? Férjem egy görcsben volt hogy elzavarnak.
Simán lehet ott kajálni, Ósanban meg pláne.
Ha külön egy adott kajáldához tartozik egy placc / padsor, azt írásban jelzik ("Csak az Ali baba kóser malacsültes-hamburgeres büfé vendégei részére fenntartott asztal!").
Ez alap dolog :D
kajáldánál azért vannak az asztalok, hogy az ott vett ételt egyed meg
Elbizonytalanodtam. Nem voltam még Ósanban, de pl. a Westendben van egy nagy placc asztalokkal, aztán az ül oda, aki akar, meg azt eszik, amit akar (több száz emberről van szó).
De a Fehérvári úti csarnokban is így van, leülsz, eszel, a kutya nem nézi, mit eszel, vagy ki vagy.
Szerintem senki sem fog onnan kizavarni, ha nem megkülönböztetett székek vannak az egyes étkezdéknek. Ráadásul azt írod, hogy a bevásárlóközpontban vett zsömlét és párizsit ettétek ott, így szerintem nem ugyanaz a kategória, hogy beülsz egy mekibe a kis hazaival..
Láttam már egy csapat tizenévest (gondolom vidékről jöhettek) a Westendben, az asztaloknál ették meg az otthon csomagolt szendvicseket. Tök normálisan viselkedtek, kupit se hagytak maguk után, senki nem is szólt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!