Szerintetek is zavaró, ha a moziban a többi néző mindenféle rágcsálni valóval zörög, zavarja a filmet?
Mozik előterében tudatosan árulnak rágcsát, ami csörög. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, tudatos kereskedés.
A mozi tulajdonsa így akar nagyobb haszonra szert tenni, másik oldalról viszont az emberek nyitottak efelé a kényeztetés felé, különben csődbemenne a bolt nemigaz?
Összefoglalva: ez a mozikultura része lett. Aki moziba megy, -inkább az a fura, ha ezen csodélokozik.
Ha nyugalmat akarsz és mindent úgy ahogy te szeretnél, nézz otthon mozit és rendezd a körülményeket ahogyan akarod.
Ha közösségbe mész, akkor pedig készülj fel, hogy nem minden érted van és a sok ember más igényeihez alkalmazkodnod kell. Ezt hívják egyes berkekben társasági kompromisszumoknak. :)
Aki moziba megy, gondolom tisztában van vele, hogy ott sokan popcornt esznek, és kólát isznak.
Persze ennek is van kulturáltabb meg bunkóbb módja, és a bunkót én is elítélem.
Viszont ezen tevékenységek alapesetben is valamiféle hanghatással járnak, ami viszont természetes.
Akinek nem tetszik, ne menjen moziba.
Londonban a színházban is ezt csinálják, na, hát azon ledöbbentem. Ott nagyon zavart, mert számomra a színház ennél elegánsabb hely. Ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy ott is én mentem az ő közegükbe, tehát jogom semmi beleszólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!