Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tehetek? Panelbeli alsó...

Mit tehetek? Panelbeli alsó szomszédaink - víztakarékossági okból - hónapok óta nem húzzák le a WC-t, és időnként (a nap minden szakában) egész lakásunkat bezengi a közvetlenül a WC-lyukba pisilésükkel járó hangjelenség.

Figyelt kérdés
Előfordul, hogy vendégeket fogadunk, és egyszer csak felhangzik a jellegzetes hang, ami rendkívül kínos, és olyan, mintha egy elefánt pisilne itt valahol. Szinte minden más hangot elnyom. Ráadásul a WC-ajtajuk kilincsét sem használják, csak dühödten bevágják az ajtót minden alkalommal. Nagyon kellemetlen és viszolyogtató, gusztustalan jelenség ez, ami komolyan megkeseríti az életünket, ám nem akarunk szomszédsági perpatvart sem előidézni.
2010. jan. 19. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

03:00 vagyok, 18:30nak

Köszönöm szépen, kedves vagy. Bennem is az tartja a reményt, hogy egyszer talán lesz saját lakásom ahol csodálatos tisztaság lesz! ;)

2010. márc. 27. 23:18
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Elefánt pisilne valahol :DDDD whehehehehehehehe!

Én lerugdosnám őket a hetedik emeletről kb.

2010. nov. 16. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Na ugye hogy itt van a kérdés....kedves GYK staff, a keresőtök egy rakás szar.

Egyébként meg én odapisálnék a lábtörlőjükre, akkor veszik majd a lapot.

2012. jan. 22. 23:15
 14/16 A kérdező kommentje:

:)) köszönet az együttérzésért és a tanácsokért.

A probléma megoldódott: lányom minden alkalommal diszkréten megdöngette a falat, amikor a "zajhatás" jelentkezett... Néhány héten belül (...) felfogták az összefüggést a pisihang és a dörömbölés között. Igaz, nem szeretnek túlzottan, de megszűnt a pisihang!!! :))

Üdvözletem.

2012. júl. 6. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

2010-01-22 03:00 vagyok

Jaj de jó, örülök, hogy sikerült megoldanotok! :)

Most esett le, hogy időközben nekem is sikerült változást elérnem, ugyanis bevezettük, hogy mindig van ott egy kis vödör víz - így kevesebb víz fogy, mintha lehúznák - és szüleim azzal leöntik a kisdolgot (nagynál szerencsére lehúzzák). Nem hittem volna, hogy sikerül őket kicsit megnevelni! Szuper, hogy nálatok is megszűnt a gond, nem is értem, hogy nem jutott eszünkbe ( a válaszadóknak) az átkopogás. A lényeg, hogy sikerült! :-)

2012. júl. 6. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Ez de jó :DDD mintha elefánt pisilne valahol:DDDD

Kérdezd már meg tőlük, a szarást hogy oldották meg? Fogadjunk azt le se húzták, és ott gyűlt a barnamaci a klozetben :D

2013. ápr. 19. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!