Mit tehetek? Panelbeli alsó szomszédaink - víztakarékossági okból - hónapok óta nem húzzák le a WC-t, és időnként (a nap minden szakában) egész lakásunkat bezengi a közvetlenül a WC-lyukba pisilésükkel járó hangjelenség.
03:00 vagyok, 18:30nak
Köszönöm szépen, kedves vagy. Bennem is az tartja a reményt, hogy egyszer talán lesz saját lakásom ahol csodálatos tisztaság lesz! ;)
Elefánt pisilne valahol :DDDD whehehehehehehehe!
Én lerugdosnám őket a hetedik emeletről kb.
Na ugye hogy itt van a kérdés....kedves GYK staff, a keresőtök egy rakás szar.
Egyébként meg én odapisálnék a lábtörlőjükre, akkor veszik majd a lapot.
:)) köszönet az együttérzésért és a tanácsokért.
A probléma megoldódott: lányom minden alkalommal diszkréten megdöngette a falat, amikor a "zajhatás" jelentkezett... Néhány héten belül (...) felfogták az összefüggést a pisihang és a dörömbölés között. Igaz, nem szeretnek túlzottan, de megszűnt a pisihang!!! :))
Üdvözletem.
2010-01-22 03:00 vagyok
Jaj de jó, örülök, hogy sikerült megoldanotok! :)
Most esett le, hogy időközben nekem is sikerült változást elérnem, ugyanis bevezettük, hogy mindig van ott egy kis vödör víz - így kevesebb víz fogy, mintha lehúznák - és szüleim azzal leöntik a kisdolgot (nagynál szerencsére lehúzzák). Nem hittem volna, hogy sikerül őket kicsit megnevelni! Szuper, hogy nálatok is megszűnt a gond, nem is értem, hogy nem jutott eszünkbe ( a válaszadóknak) az átkopogás. A lényeg, hogy sikerült! :-)
Ez de jó :DDD mintha elefánt pisilne valahol:DDDD
Kérdezd már meg tőlük, a szarást hogy oldották meg? Fogadjunk azt le se húzták, és ott gyűlt a barnamaci a klozetben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!