Sokan mondják, hogy nem illik kézfogáskor rázni a másik kezét, ez ugye azt jelenti, hogy ne nagyon rázzuk meg? Mert egy kicsit mindenképp meg kell szerintem.
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 21:16
11/15 A kérdező kommentje:
Köszöönm a megerősítést :) Az etikettes videókban is rázni szokták kicsit a másik kezét, furcsa is lenne anélkül.
2014. aug. 24. 23:25
12/15 anonim válasza:
Sőt, olyan is szokott lenni, amikor valakivel kezet fogok, s az illető a másik kezét is ráteszi a kézfejemre, azaz két tenyere közé fogja az én kezemet, és úgy rázza meg. Érted?
Hogyan kéne érthetően fogalmazni... :-)
Késő van.
Én nem szoktam ilyet kezdeményezni, de egyáltalán nem akadok ki, amikor más így fog velem kezet.
13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, mire gondolsz :) Felőlem ok az ilyen kézfogás is, bár én így nem szoktam.
2014. aug. 28. 23:35
14/15 anonim válasza:
Én mindig megrázom kicsit, finoman (nő vagyok). Inkább amire oda kellene figyelni ilyenkor, és sokan nem teszik, a szorítás. Olyan kellemetlen, amikor beleejti a másik a kezét az enyémbe mint valami halott kisállat vagy nem tudom :D
15/15 anonim válasza:
Mi van, ha két döglött hal stílusú találkozik?
Összeérintik a tenyerüket és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!