Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiatal orvosként miért nem...

Fiatal orvosként miért nem költözhetek ezen albérletekbe?

Figyelt kérdés

Szinte minden második albérlet csak valakiknek kiadó.Bocsánat kizárólag nekik

"albérlet csak diákoknak"

"csak katonáknak cégeknek esetleg diákoknak"

Mindez úgy,hogy ebben a városban nincs is felsőoktatási intézmény.

konkrétan akkor kinek kiadó?

De ahol vannak is "olyan2 iskolák....nem tudom miért diáknak.A legutóbbi albérletemben előttem diákok laktak és a hölgy szinte kirakta őket mert buli hangoskodás falak összefröcskölve mindennel.Nem általánosítani akarok de mondjuk ez egy kisgyermekes családnál valószínű nincs.Mikor rákérdeztem a hölgytől hogy előttem miért ragaszkodott a diákokhoz nm tudta megmondani csak azt hogy soha többet mert szétbombázták a lakást.

Abban bízom hogy van itt az oldalon esetleg egy főbérlő aki meg tudja mondani hogy egy orvos,mérnök miért van kizárva és miért csak diáknak kiadó?Esetleg katonának.... :-)

2014. aug. 15. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A katonát én sem értem, gondolom a fix, biztos fizu miatt. A diákokat azért "szeretik", mert ők nem életvitel szerűen laknak valahol, hanem csak a tanulmányaik alatt. Így max. négy év és lépnek.

A dolgozó emberekkel pont a fordítottja van. Ők életvitel szerűen laknak az albiban ezért ha úgy döntenek, hogy nem fizetik a számlákat vagy az albérletet akkor mehet a huzavona. Ha meg ráadásul gyerek is van akkor meg aztán tényleg esélytelen kitenni még ha nem is fizet semmit akkor is.

2014. aug. 15. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:

1: A diáklakó-logika alapján a katonától meg kihalásos alapon lehet megszabadulni (értsd: lelövik).

:)

2014. aug. 15. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ezek főbérlős albérletek és más az amikor 1-2 diák költözik be valakihez és más az, amikor már egy felnőtt férfi. Neked már egy lakást kellene bérelned, nem pedig szobát.
2014. aug. 15. 08:12
 4/9 Trafó1 ***** válasza:
Mond azt, hogy katonai akadémián tanulsz, és Afganisztánba jársz gyakorlatra.:-DDD
2014. aug. 15. 11:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Komplett lakásokról sőt 120M2-es 2 szintes(tehát 240) családi házakról van szó.Konkrétan még a várostól fél órára lévő faluban is diákoknak kiadó a tanya.

Ami van albérlet az diáknak vagy katonának kiadó de inkább diáknak.

2014. aug. 16. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért is gondolom hogy ez nem csak valami divat?Látta a paraszt hogy most egy hivatalos sablon olyan hogy diákoknak aztán nem akar visszamaradottnak tűnni meg haladni is kell a korral követni a trendeket.És azon információ ne kerülje el a figyelmeteket hogy a városban nincs felsőoktatás a középiskolásokra meg nem jellemző az albérletben lakás.
2014. aug. 16. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól járnál ha rákérdeznél a főbérlőktől, hogy azért egy orvosnak mégsem lenne-e a kiadó :)
2014. aug. 16. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Kisgyerekes család is le tudja ám amortizálni a lakást... ráadásul ki sem lehet őket tenni
2014. aug. 20. 22:06
 9/9 anonim válasza:

08-20 22:06

igy van

2014. dec. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!