Fiatal orvosként miért nem költözhetek ezen albérletekbe?
Szinte minden második albérlet csak valakiknek kiadó.Bocsánat kizárólag nekik
"albérlet csak diákoknak"
"csak katonáknak cégeknek esetleg diákoknak"
Mindez úgy,hogy ebben a városban nincs is felsőoktatási intézmény.
konkrétan akkor kinek kiadó?
De ahol vannak is "olyan2 iskolák....nem tudom miért diáknak.A legutóbbi albérletemben előttem diákok laktak és a hölgy szinte kirakta őket mert buli hangoskodás falak összefröcskölve mindennel.Nem általánosítani akarok de mondjuk ez egy kisgyermekes családnál valószínű nincs.Mikor rákérdeztem a hölgytől hogy előttem miért ragaszkodott a diákokhoz nm tudta megmondani csak azt hogy soha többet mert szétbombázták a lakást.
Abban bízom hogy van itt az oldalon esetleg egy főbérlő aki meg tudja mondani hogy egy orvos,mérnök miért van kizárva és miért csak diáknak kiadó?Esetleg katonának.... :-)
A katonát én sem értem, gondolom a fix, biztos fizu miatt. A diákokat azért "szeretik", mert ők nem életvitel szerűen laknak valahol, hanem csak a tanulmányaik alatt. Így max. négy év és lépnek.
A dolgozó emberekkel pont a fordítottja van. Ők életvitel szerűen laknak az albiban ezért ha úgy döntenek, hogy nem fizetik a számlákat vagy az albérletet akkor mehet a huzavona. Ha meg ráadásul gyerek is van akkor meg aztán tényleg esélytelen kitenni még ha nem is fizet semmit akkor is.
1: A diáklakó-logika alapján a katonától meg kihalásos alapon lehet megszabadulni (értsd: lelövik).
:)
Komplett lakásokról sőt 120M2-es 2 szintes(tehát 240) családi házakról van szó.Konkrétan még a várostól fél órára lévő faluban is diákoknak kiadó a tanya.
Ami van albérlet az diáknak vagy katonának kiadó de inkább diáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!