Ti szoktatok a munkahelyeteken "nagyobb dolgot" végezni a
wc-n?
Miért, te mit csinálsz ha rád jön a nagydolgozhatnék a munkahelyeden? Tartogatod hazáig, vagy hazakéredzkedsz kitermelni?
2014. júl. 31. 11:19
Ha a szükség hív, akkor nem teszem le a telefont a munkahelyen sem, ha kell, akkor ott is lehet "újságot olvasni". De jobb otthon intézni.
2014. júl. 31. 11:20
3/14 A kérdező kommentje:
Ès ha megérzik a munkatársak? Még a wc illatosító szag is kínos.
Én általában reggel otthon megoldom, és napközben nincs rá szükségem, de persze előfordult már munkahelyen is. Nincs ebben semmi extra, ez is csak biológia.
2014. júl. 31. 11:49
Ha menni kell, akkor menni kell.
2014. júl. 31. 11:55
Ahogy #5 mondja, ha menni kell, menni kell. Érett, felnőtt emberek közt ez nem kéne, hogy kínos legyen. Egyébként pedig inkább legyen kínos, minthogy valami egészségügyi problémád legyen belőle. Ugyanis lehet - ha órákon keresztül tartogatod, akkor akár sérved is lehet utána.
2014. júl. 31. 11:58
Hadd tippeljek: nem laktál koleszban és nem voltál katona. :)
Ahol emberek órákon át vannak tulajdonképpen összezárva, ott előbb-utóbb mindenkit utolér a szükség.
Egy tuti tipp: nem kell fölötte hosszabb ideig üldögélni és akkor a szaga sem fog olyan távolra eljutni.
2014. júl. 31. 12:00
Egyébként szerintem egy wc-ben sokkal természetesebb egy enyhe kakiszag (nem tömény, érett fekáliaszagra gondolok), vagy egy enyhe vizeletszag (nem a fesztiválok vége felé a területen mindenhol terjengő, orrfacsaró ammóniaszagra gondolok), mint amikor állandóan olcsó tömény citrom- vagy fenyőillat-utánzat szaga terjeng odabenn. Attól megfájdul a fejem, míg a frissen szüretelt végtermékszagtól sosem.
Egyébként pedig egyiket sem érzem kínosnak. A wc erre a célra van kitalálva és fenntartva, szóval mitől is lenne kínos? Ennyire ne legyünk már sznobok... Az sokkal kínosabb, ha a barnamaci-karmolászta alsógatya kezd délutánra édeskés "illatpamacsokat" pöfékelni maga után.
2014. júl. 31. 12:19
9/14 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, és nő, ezért kicsit viccesnek találom a tanácsokat rám nézve!
Nem tudom, melyik tanács vicces. De ekkora ügyet csinálni belőle, az elgondolkoztató. Elsősorban a mentális problémákra gondolok, és semmiképpen nem leszólóan. De az azért érdemes megfigyelni, hogy milyen kevés ilyen természetű probléma adódik. ha igen, ott a háttérben a mentális gondokat kell megvizsgálni. Túlnyomó többségben az vezet eredményre.
2014. júl. 31. 16:17
Kapcsolódó kérdések: