Kondiban több visszajárót adtak a kelleténél, kicsit frusztrál, de mi legyen? TÖBBI LENT!
Add vissza, mégpedig ezzel a szöveggel:
"Utánaszámoltam otthon, és lehet, hogy tényleg több volt 5 ezerrel. Őszintén szólva, ezt így utólag nem tudtam már biztosra kiszámolni, de biztos ami biztos, inkább adok egy ötöst, hogy nyugodt legyen a lelkiismeretem (Itt vigyorogsz). Jó lesz így, Lacikám/Józsikám/Pistikém/Mohamedkám/Alikám?"
Ebben az esetben Te leszel az Őszintének Látszó Nagylelkű Jófej fickó.
Ellenben ha csak simán visszaadod, akkor te leszel a Patkány, aki megpróbálta lehúzni és elsumákolni a másikat;
ha meg nem adod vossza, akkor még rosszabb, mert te leszel a Büdös Patkány, aki lehúzta a másikat aztán letagadta - ennek 1 perc alatt híre jár, és kiutálnak.
Úgyhogy én az első verziót javaslom Neked, ezzel jársz a legjobban.
Hát én 90 forinttal is szólok a pénztárban, ha rosszul ütnek valamit, múltkor pl. egyel kevesebb csokit számoltak. Így ezt is visszavittem volna magamtól, amikor észreveszem. Egyszer pl. fizetés nélkül jöttem el az állatorvostól és otthon jutott eszembe, hogy nem fizettem, meg se kérdeztem mennyi (altatta a macskámat és kb. magamonkívül voltam amúgy is). Délután visszamentem szóltam, a doki kérdezte, hogy komolyan nem fizettem, mert fel se tűnt neki se. Szóval én soha nem várnám meg, hogy rákérdezzenek, az nagyon gáz.
De amúgy szerintem rákérdezni is gáz. Most mindenkit kérdezget, hogy vajon kinek adott vissza rosszul? Ha már ilyen hülye, akkor a helyében beraknám az ötezret, hogy ne legyen bajom belőle, aztán meg jobban figyelnék és hallgatnék, nem az embereket macerálnám, hogy te nem adtam többet? és neked nem adtam többet? neked se? biiiiiztooooos??? Szerintem tuti, hogy nem csak téged kérdezett meg. Ha így tudná, hogy kinek mennyit adott, akkor nem adott volna rosszul.
De mondom én így is, úgy is visszaadnám, ki se vártam volna, hogy kérdezzék, ha észreveszem.
De az előző válaszoló javaslata a legjobb és úgy igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!