Kit, miért buktattak meg forgalmi vizsgán? A csigavér autósiskolánál tanultam vezetni, legalább 100 ezerrel fizettem többet a kelleténél.
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 09:36
1/9 anonim válasza:
Nyilván nem érted el azt a szintet hogy egyedül közlekedhess. Ha az eszed volna annyi mint az öntudatod, akkor normális hozzáállással megtanulhattál volna biztonságosan közlekedni, és egyedül gyakorolni tovább. Tudom, mindig más a hülye, főleg az oktató, és főleg rád pikkel mindenki. Én azt javaslom, hogy önérzet helyett lásd be a hibáid és addig ne menj forgalomba amíg azt nem mondják elindulhatsz. Az a baj a te fajtáddal, hogy veszélyezteted mások testi épségét. Ha magadat összetöröd azt mindenki lesza..ja, de ha másokat főleg friss jogsival ennyi ésszel , az elég nagy baj.
2/9 anonim válasza:
Kutyakra mondjuk azt hogy milyen fajta,nem petig emberre!!
3/9 Beviz Elek válasza:
Te annyit fizettél, amennyit kellett gyakorolni (és gondolom így is csak áttessékeltek már).
Engem egyszer sem buktattak, kenőpénzt sem adtam sőt, olcsóbban csináltam meg a jogsit mint amennyiről szó volt. Kifizettem az összes órát, de csak a felét vezettem le, cserébe az oktató fizette a rutin és a forgalmi vizsgám.
4/9 A kérdező kommentje:
A ti fajtátokkal meg az a baj,hogy nem tartjátok a fék távolságot és be vágtok mások elé... Meg nem tartjátok be a szabályokat... :) szerintem az nem veszélyes ha 50en helyett 40el mentem főútvonalon :)ugyanis ezért buktam meg. Az oktatóm szerint profi vagyok! Tehát leszarom miket írkáltok
2014. júl. 18. 10:55
5/9 anonim válasza:
az vagy te profi.. akkor édesapád a több tíz éves jogsijával mi? amúgy jogosan buktatott, 47-50-el kellet vna menned
6/9 anonim válasza:
Ha már szabályok akkor a forgalom indokolatlan feltartása ismerős?
7/9 anonim válasza:
Na te profi,az öntudatodból vegyél vissza,és tanulj meg biztonságosan közlekedni. Nem véletlen buktál meg már sokadjára. Az ilyenek jelentenek veszélyt más emberekre és családjaikra az úton. Szóval pofa be,és tanulj!
8/9 Norbi658441 válasza:
Nemértem mi a gond,hogy 50helyett 40-el ment,Slovákiában ezt nem büntetik,akivel vezetek azt mondja,hogy inkább kevesebbel menjek,mert úgy biztonságosabb,és mondjuk én 43-45el megyek városban
9/9 anonim válasza:
40km-es sebességért ha illik oda a forgalom feltartása, akkor hibavonal jár, nem bukás. más miatt buktál meg gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!