Nyitott szájjal való evés! Csámcsogás! Falás! Ezek a dolgok kikészítenek. Csak én vagyok ezzel így?
De sok hiperérzékeny nyámnyila ember van! :)
Én imádom szürcsölni a levest,sőt ha valaki jóízűen nyámmog,akkor inkább én is kajás leszek,mint kiakadjak,lessem a száját,meg minden.Nem kell mindenből olyan nagy ügyet csinálni.Ja és nem vagyok paraszt,már bocsi. :)
az még hagyján, hogy apám szürcsög-cuppog, borzasztó hangosan táplálkozik, de családi, közös ebédek alkalmával még pofázik is. mivel ritkán vagyunk együtt, nem azzal van bajom, hogy beszélgetünk - hanem, hogy háromszor akkora falatot töm a szájába, és tele pofával, nyámmogva-csámcsogva dumál, tőlünk kb. 40 centire. egyrészt látom, hogyan keveredik a nyála meg a falatok, másrészt rémes; ennek a zabálásnak vannak ám hangjai... egyszer kölcsönveszek valakitől egy zajszintmérőt és a pofájába tolom, hadd nézze.
anyám ugyanígy.
aztán kettejüknek jó szokásuk még, hogy szívják a fogukat, csettegnek, ha valami kis biszbasz beleakadt a fogaik közé. már rég vége az ebédnek/vacsorának, eltelt fél óra, ücsörög a tévé előtt vagy már valami mást magyaráz nekem és fogpiszkáló luxus... csettegnek a nyelvükkel, fintorokat vágnak, szerintem még élvezik is. brrr.
egyszer voltam olyan pofátlan, hogy a kezükbe nyomtam pár szál fogpiszkálót, de akkor 1) leüvöltötték a fejem, milyen idegbeteg vagyok. 2) másik kezet száj elé tenni luxus. mint valami vízilovak, kitátott szájjal, hadd lássuk az operációt, turkáltak negyed óráig - ha nem tovább...
ma 16:23
Ó, az én apám is ezt csinálja a fogával/szájával! (Mindig azt hittem, hogy csak nekik van ez a szokásuk.) Anyám meg a kisujjának a körmével piszkálja a fogát, (aztán szerintem beletörli a ruhájába, vagy nem tudom). Undorító!
Nagymamám pedig nem képes beragasztani a protkóját.....
Hát ne tudjátok meg, milyen , amikor kluttyog a leves benne!
Múltkor rászóltam, mert úgy csámcsogott, mint egy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!