Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok, Miért mondjátok vagy...

Lányok, Miért mondjátok vagy írjátok egy fiúnak azt, hogy aranyos, cuki?

Figyelt kérdés

A kérdés adott pl: közösségi oldalon képek alá odaírni, vagy egy msn es képre megjegyezni ezt.

Egy kiskutya vagy egy kisgyerek lehet aranyos meg édes meg cuki, de egy felnőttkor küszöbéhez közeledő illetve azt túllépő fiú már nem cuki.

Ez olyan megalázó.

Legfeljebb nagymamák mondhatják, hogy "az én kisunokám olyan aranyos".

Fiúk ti, hogy vagytok ezzel? mit szóltok hozzá? szeretitek ha ezzel a jelzővel illet egy lány?

2010. jan. 5. 17:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jó az addig oké, hogy ha a fiu szeretne valamit a lánytól, és rákérdez nála, hogy mit gondolsz rólam vagy ilyenek, de a lánynak nem jön be a fiu akkor mivel nem akarja megsérteni azt mondja, hogy aranyos vagy..... ezzel semmi gond, egy udvarias elutasítás így tudod mi a pálya .

De csak úgy spontán a csaj akár ismerős akár ismeretlen odabiggyeszt egy kommentet a képed alá "ari vagy".

Hát miért kell ezt? Lehet, hogy ezt gondolja, de akkoris

egy férfi szemszögéből ez nem olyan jó.

Nem kell azt mondani, hogy fú milyen jó pasi vagy, főleg ha nem is gondolja. ha már mindenképpen optimista megjegyzést akar tenni akkor mondja azt, hogy "jól sikerült ez a kép rólad"

Köszönöm a válaszokat. Jöhet még.

2010. jan. 5. 19:19
 12/18 anonim válasza:
100%

sok barátnőm mondja a cukit meg az arit is fiukra, de én egy fiurol csak akk tudom mondani h "cukii" ha van vmi beütéése, :D

meg a cuki jelzőt én inkább egy plázap*csa szájábol tudom elképzelni, vmi ruhára.. :D

nálam cuki max egy állat lehet.. :D

az aranyos szerintem egyáltalán nem baj, sőt van amikor tényleg nincs rá jobb szó, mégakkor se ha fiú az illető..

2010. jan. 6. 10:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ilyen szempontból nyilván különc vagyok, de akkor mondom, ha valaki nagyon-nagyon bejön. Nem az anás, 10 évesnek kinéző srácoknak, akármilyen fiúnak, akiben meg fog valami. A barátomat például mindig learanyosozom (jó hülye kifejezésXD), de csak mert annyira szeretem!
2010. jan. 6. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam mondani fiúknak,hogy cuki, de akkor, ha mondjuk tesz egy szívességet vagy csak kedves velem, akkor így mondom "köszönöm, nagyon édi/cuki/aranyos vagy" :) ha tetszik valaki, akkor annak még gyakrabban mondom :)

és egyszer se hallottam még panaszt, sőt tetszik az én fiú ismerőseimnek, pedig nem a 15 éves korosztály, hanem 20-25 és nem emofiúk, hanem normális pasik :D

18/L

2010. jan. 7. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
a kérdés jogos, és egyet is értek vele. a másik idegesítő, amikor az alsógatyát bugyinak hívja pl. az óvónéni, a dadus.
2010. jan. 12. 11:41
 16/18 anonim válasza:
1-4 évesig cuki egy fiú
2010. jan. 13. 00:55
 17/18 anonim válasza:
hát mert az.
2010. szept. 6. 14:01
 18/18 anonim válasza:

jaj ne mar ha egy lany azt mondja ram hogy aranyos vagy cuki azt en boknak veszem es semi megalazo vagy ijesmi nincs bene habar a lanyok mindenre ezt mondjak nagyabol mert ha meglatnak 1 kiskutyat vagy mas kis hazialatot rogton jaj de cuki!XD

na mind 1 csak azt akarom mondani hogy ha 1 lany azt mondja hogy cuki vagy aranyos vagy az egyaltalan nem hinem hogy megalazo lene amugy nezopont kerdese ebol lehet megalapitani hogy tetszel e neki

2012. okt. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!