Lányok, Miért mondjátok vagy írjátok egy fiúnak azt, hogy aranyos, cuki?
A kérdés adott pl: közösségi oldalon képek alá odaírni, vagy egy msn es képre megjegyezni ezt.
Egy kiskutya vagy egy kisgyerek lehet aranyos meg édes meg cuki, de egy felnőttkor küszöbéhez közeledő illetve azt túllépő fiú már nem cuki.
Ez olyan megalázó.
Legfeljebb nagymamák mondhatják, hogy "az én kisunokám olyan aranyos".
Fiúk ti, hogy vagytok ezzel? mit szóltok hozzá? szeretitek ha ezzel a jelzővel illet egy lány?
Nekem az égegyatta világon semmi bajom ezzel:D sőt..
még örülök is neki
Én személyszerint nem szoktam ilyeneket írni, elég fura, hogy mások ezt csinálják.
(nem sértés akart lenni, ez a véleményem, bocs)
jaja az aranyos az oké, de a cuki!! Én utoljara a BSB-s Nickre mondtam, h cuki, amikor 13 eves voltam (de ez maradjon koztunk:-)
23/L
Már egyszer megírtam valakinek,hogy régen amikor én fiatal lány voltam az aranyos,cuki szót akkor használtuk,ha valakit nem akartunk megbántani,de nem is akartunk semmit tőle..PL: Ha udvarolt egy srác aki jófej volt,de külsőleg nem jött be,annak nem azt mondtuk,hogy "Bocsika,de nem tetszel nekem,mert nagy a füled vagy a fejed" Vagy "Bocs,de ronda vagy" hanem azt,hogy " te nagyon aranyos srác vagy,és inkább barátok legyünk,mert nem akarok később veled összeveszni"..Vagy " Cuki fiú vagy,legyünk haverok inkább oké?"
Gondolom ma is hasonló okok miatt van.Egyébként a fiúk sem voltak anno annak idején különbek,mert ők ha nem tetszett nekik a lány,és szintén nem akarták megbántani,akkor a szokásos szöveg jött:" Nagyon édes,vagy aranyos lány vagy,és hidd el nálam csak jobb srácot találsz...etc"
Ha egy lány oda volt egy srácért nem azt mondta,hogy aranyos,cuki hanem dögös,helyes stb....
Nem sokat változott a világ ezek szerint.
37/N
Én GYŰLÖLÖM. Egy fiú sztem ne cuki legyen. Azt a hülye nyálgépekre szokták mondani a csajok...
17/f
Ha valakire azt mondják 'aranyos' azt általában egy 'de' követi. :( :) Hm cuki. Na ezt max vmi állatra mondanám:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!