Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért csinálja ezt mindenki?

Miért csinálja ezt mindenki?

Figyelt kérdés
Sok gyerek ilyen közösségi oldalakra (pl:myvip,iwiw) kiírkál a becenévhez mindenfélét. Olyan beceneveket ahogy nemis hívta még őket senki és a saját igazi becenevüket meg nem írják ki. Ezt miért csinálja mindenki?
2009. dec. 28. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
gondolom rajolásból
2009. dec. 28. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
talán csak szeretnék, hogy így hívják őket. a nevedet a szüleid választották, a klasszikus becenevet a barátok.. valahogy muszáj elterjeszteni, ha inkább saját magadnak szeretnél.
2009. dec. 28. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem se hívnak úgy, ami ki van írva, de neten pl. azt használom, így a fórumos ismerőseim be tudnak jelölni, mert megtalálnak.

Van, aki meg menőzik vele, van, aki azt szeretné, hogy így hívják.

2009. dec. 28. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h.nem hívják úgy sokan,de ha pl.van egy szorid,és ahhoz kapcsolódóan egy vicces/érdekes neved,akkor miért ne?jópofa dolog sztem.engem nem zavar.
2009. dec. 28. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
#sztorid
2009. dec. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!