Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Na ki mit vett idén karácsonyra?

Na ki mit vett idén karácsonyra?

Figyelt kérdés

kiváncsi vagyok ki mennyire volt kreatív/bőkezű..

légyszi azt is írjátok le kinek vettétek a dolgokat&miért pont azt:)melyik vásárolt ajándékra vagy a "legbüszkébb"?

2009. dec. 23. 12:21
1 2
 11/17 dóriyyi ***** válasza:

Hugom: játéktároló, kiwis hajfésülő, szalvétatechnikás kép, vasalható gyöngykészlet

Anyum: szalvétatechnikás kép, kis cetlik pl: vasalás, egy szép lap idézetekkel meg egy kis fogalmazással

Apu: ugyanaz mint anyunak csak nincsenek cetlik

És a nagynéném is ugyanez!

12/L

2009. dec. 23. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:

anyukámnak ezüst fülbevalót

apukámnak füttyülös mézes szilvát

hugomnak számitógép asztalt

páromnak pezsgöt tortát(szülinapos is egyben)kesztyüt sapkát ezüst karláncot

bátyámnak gravirozott öngyujtot

keresztfiamnak logikai szönyeget

kiváncsi vagyok én mit kapok :DD

2009. dec. 23. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Szüleimnek: testvéremmel közösen egy jó minőségű dvd lejátszót vettünk

Nővéremnek: láb pezsgőfürdő

Sógoromnak:kedvenc itala

Gyerekeknek (9 éves fiú és 2 és fél éves csajszi) könyvek, játék kenyérpirító, játék kávéfőző, ruhák

Anyós, após: közösen kapnak egy jó minőségű alulétrát (már régóta szeretnének, csak sose szánták rá a pénzt), apósnak még mellé egy jó üveg bor

Sógornőmnek és a férjének: rozsdamentes tepsik (ezt kérte), és a párjának egy jó minőségű bor

Párom rokonainak (keresztszüleinek és a nagynénje családjának): falióra, nők ajándékcsomagot kapnak (tusfürdő, sampon, folyékony szappan, testápoló), férfiak Tokaji bort. Van egy 4 éves kislány is a családban ő gyerek sminkkészletet kap és egy kutyusos válltáskát.

3 közeli munkatársam: kis angyalos figurákat kapnak és nekik készítettem üvegfestékkel tájképeket

2009. dec. 23. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
semmit nem vettem senkinek, örültem,hogy saját magamnak tudtam venni a kínaiban egy csizmát, ami legalább egy hónapig nem ázott be (mostmár beázik)
2009. dec. 23. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Tavaly az egész családnak (anyósék, anyumék, nagynéniék) saját gyártmányú gipsz angyalka díszeket készítettem, festettem 12 db-os készletben, saját készítésű dobozkában. :)

Idén nem nagyon volt időm kisbaba mellett. A nagyszülők a baba első 6 hónapjáról fognak kapni egy scrapbook-ot, a párom könyvutalványt.

2009. dec. 23. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Anyum: egy virágos füzet (imádja a virágokat) amibe felírhatja a lottószámstatisztikáit:D

Apum: egy világítótornyos kép mert mondta hogy csupasz az előszoba fala:D

Nővérem: egy békás plüss kulcstartó és egy kis Buddha figura

Bátyám: japán rajzos (nem animés hanem olyan hagyományos rajzos) szemüvegtok mert japánőrült (ennek örülök a legjobban,hihetetlen hogy így kifogtam,remélem a tesómnak is tetszeni fog:D)

+ a legjobb barátnőm is kap egy pici Buddha szobrot:)

a másik nővérem nem fog velünk karácsonyozni mert külföldön él,szóval neki csinálok majd egy gyöngy fülbevalót akkorra ha hazajön:)

15/L

2009. dec. 23. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Tesómnak vettem angol könyveket ( pl. J.Randy Taraborrelli: Michael Jackson - The magic and the madness, aminek nagyon örült), két 3nyelvű képes albumot, ruhákat,édességet, és egy nagyon szép dísztárgyat, ami szintén nagyon tetszett neki :)
2009. dec. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!