Na ki mit vett idén karácsonyra?
kiváncsi vagyok ki mennyire volt kreatív/bőkezű..
légyszi azt is írjátok le kinek vettétek a dolgokat&miért pont azt:)melyik vásárolt ajándékra vagy a "legbüszkébb"?

Hugom: játéktároló, kiwis hajfésülő, szalvétatechnikás kép, vasalható gyöngykészlet
Anyum: szalvétatechnikás kép, kis cetlik pl: vasalás, egy szép lap idézetekkel meg egy kis fogalmazással
Apu: ugyanaz mint anyunak csak nincsenek cetlik
És a nagynéném is ugyanez!
12/L

anyukámnak ezüst fülbevalót
apukámnak füttyülös mézes szilvát
hugomnak számitógép asztalt
páromnak pezsgöt tortát(szülinapos is egyben)kesztyüt sapkát ezüst karláncot
bátyámnak gravirozott öngyujtot
keresztfiamnak logikai szönyeget
kiváncsi vagyok én mit kapok :DD

Szüleimnek: testvéremmel közösen egy jó minőségű dvd lejátszót vettünk
Nővéremnek: láb pezsgőfürdő
Sógoromnak:kedvenc itala
Gyerekeknek (9 éves fiú és 2 és fél éves csajszi) könyvek, játék kenyérpirító, játék kávéfőző, ruhák
Anyós, após: közösen kapnak egy jó minőségű alulétrát (már régóta szeretnének, csak sose szánták rá a pénzt), apósnak még mellé egy jó üveg bor
Sógornőmnek és a férjének: rozsdamentes tepsik (ezt kérte), és a párjának egy jó minőségű bor
Párom rokonainak (keresztszüleinek és a nagynénje családjának): falióra, nők ajándékcsomagot kapnak (tusfürdő, sampon, folyékony szappan, testápoló), férfiak Tokaji bort. Van egy 4 éves kislány is a családban ő gyerek sminkkészletet kap és egy kutyusos válltáskát.
3 közeli munkatársam: kis angyalos figurákat kapnak és nekik készítettem üvegfestékkel tájképeket

Tavaly az egész családnak (anyósék, anyumék, nagynéniék) saját gyártmányú gipsz angyalka díszeket készítettem, festettem 12 db-os készletben, saját készítésű dobozkában. :)
Idén nem nagyon volt időm kisbaba mellett. A nagyszülők a baba első 6 hónapjáról fognak kapni egy scrapbook-ot, a párom könyvutalványt.

Anyum: egy virágos füzet (imádja a virágokat) amibe felírhatja a lottószámstatisztikáit:D
Apum: egy világítótornyos kép mert mondta hogy csupasz az előszoba fala:D
Nővérem: egy békás plüss kulcstartó és egy kis Buddha figura
Bátyám: japán rajzos (nem animés hanem olyan hagyományos rajzos) szemüvegtok mert japánőrült (ennek örülök a legjobban,hihetetlen hogy így kifogtam,remélem a tesómnak is tetszeni fog:D)
+ a legjobb barátnőm is kap egy pici Buddha szobrot:)
a másik nővérem nem fog velünk karácsonyozni mert külföldön él,szóval neki csinálok majd egy gyöngy fülbevalót akkorra ha hazajön:)
15/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!