Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Na ki mit vett idén karácsonyra?

Na ki mit vett idén karácsonyra?

Figyelt kérdés

kiváncsi vagyok ki mennyire volt kreatív/bőkezű..

légyszi azt is írjátok le kinek vettétek a dolgokat&miért pont azt:)melyik vásárolt ajándékra vagy a "legbüszkébb"?

2009. dec. 23. 12:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
én anyunak vettem:konyhai porcelánmozsarat,gyapjú talpbetétet,hagymatűt(vacsoracsatában nézte ki magának:)+Neutrogena kozmetikai csomagot.
2009. dec. 23. 12:25
 2/17 anonim ***** válasza:

A 2 éves fiamnak egy kis szintetizátor (persze játék, nem olyan igazi), meg kisvakond figurát mert nagyon szereti, meg kisvakond könyvet is. Illetve a dédik megbíztak, hogy az ő ajándékukat is én szerezzem be, így tudom, hogy tőlük egy autópályát kap, meg aranyos ruhákat, sok képeskönyvet és kádba való játékot is.

Anyukámnak egy könyvet vettem, dedikálva :) Apukámnak egy üveg nagyon jó bort. A testvéremnek egy Levi's övet. Legjobb barátnőmnek sminkszettet.

2009. dec. 23. 12:30
 3/17 A kérdező kommentje:
nagyon sokat gondolkozhattál.elégé személyreszabott ajándékok.:)
2009. dec. 23. 12:32
 4/17 A kérdező kommentje:
#eléggé
2009. dec. 23. 12:32
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor kezdjük: a húgoméknak 6 db tányéralátétet csináltam textilből, dekupázzsal, fehér alapon piros és arany mintás szarvasosat, plusz hozzá a doboz, ami kartonból készült, ugyanolyan mintával, hogy legyen miben tárolni ha épp nem használják, és egy fali kulcstartót, mert most festették át az előszobát és a régi nem passzolt oda.

A nővéreméknek tányérkészletet festettem, fehér alap, kék virágmintával, 6 mély,6 lapos és 6 kistányér, mert tudom hogy régóta szeretnének szögletes tányérokat.

Anyukám egy ágytakarót kap, amit én varrtam és hímeztem, fekete vászon, ezüst madármintákkal. Ezen február óta dolgoztam, és csak december elején készült el, nem vagyok valami járatos a hímzésben, ez volt az első nagyobb felület, tudtam hogy iszonyat lassan fogok haladni, de megérte. Talán ez sikerült a legjobban.

A párom egy albumot kap, közös fotókkal és vicces kísérőszöveggel, plusz egy gravírozott öngyújtót.

Szeretem magam készíteni az ajándékokat, mindig olyasmit készítek ami örömet okoz. Remélem idén is így lesz.

2009. dec. 23. 12:44
 6/17 A kérdező kommentje:
de ügyes vagy!hát igen a saját készítésű ajándékok mindig értékesebbek.
2009. dec. 23. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Mindenki kap egy masnival átkötött ananászt.

:D

2009. dec. 23. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Köszi! És Te mivel leped meg a szeretteidet?
2009. dec. 23. 12:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Anyunak két kis karkötőt, a számítógépéhez billentyűzetet, mert elromlott az övé, egy feltöltőkártyát, mert egy évben egyszer tölti a telefonját, és akkor is elég nehezen, a nevével ellátott kulcstartót, díszdobozos csokit.

Apunak egy üveg jó bort, neki is egy feltöltőkártyát, szép csokit.

Páromnak egy színes focis könyvet (nagy rajongó), szíves csokit, márkás tusfürdőt (legalább egy évben 1x fürödjön ezzel, amit szeretne)

Nagynénémékkel egy leszünk szentestén, így nagynénémnek egy vodás telefont feltöltőkártyával, mert már régen szeretett volna, és most viszonylag jó áron be tudtam szereni, csokit.

A fiának, azaz az unokabátyámnak egy üveg jó bort, és egy bortartó alakú cd-tartót (abban adom át a bort is)

Az unokabátyám gyerekeinek (1 kislány és 2 kisfiú) színes ismeretterjesztő gyerekkönyveket, kifestőket, csokit.

24/L

2009. dec. 23. 12:56
 10/17 anonim ***** válasza:
jav.: együtt leszünk
2009. dec. 23. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!