Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen érzés először nudista...

Milyen érzés először nudista strandon lenni?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem, hogy nyáron kipróbálnám egyszer. Csak egyszerűen érdekelne, hogy milyen érzés teljesen ruha nélkül fürdeni, sétálni, feküdni a jó levegőn.

De ez először mennyire lesz fura érzés? Szóval, hogy ott mászkálok teljesen mezítelenül más emberek között? Nektek, hogyan volt, ha már voltatok ilyen helyen?

Nem vagyok szégyenlős, csak így elképzelve akkor is különösnek tűnik még számomra.

És levetkőzni ott hol kell? Bemegyek megveszem a jegyet, aztán valahol keresek helyet, ahol leterítem a törülközőt és ott vetkőzöm le?

A lábamon lehet papucs vagy cipő a strand területén? Mondjuk ha elmegyek egy sörért vagy fagyiért? És eleve oda is meztelenül kell menni? Vagy oda fürdőruhában?

Köszi a tapasztalatokat! :)

(27/F)

2014. márc. 23. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Fantasztikusan jó érzés. Szabadnak érzed magad tőle.

Amikor bemész, levetkőzöl tök természetesen és utána már ruha nélkül mászkálhatsz.

Nem bámulsz meg látványosan másokat, és ga mégis gondod van, lefekszel hasra, bemész a vízbe.

Ha büfébe mész papucsban teszed, viszel magaddal egy törölközőt, amit adott esetben magad köré is tekerhetsz, de amúgy is arra ülsz le.

2014. júl. 10. 16:26
 12/20 Gordon Freeman ***** válasza:
60%

Na az jó lehet. : )

Gondolom az sem baj, ha valaki egyedül megy oda, ha nem feltűnősködik.

(30/F)

2014. júl. 11. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

hát ez vegyes.

sok országban nem engednek be egyedülálló hímneműt, ez amolyan bevett szokás, de nálunk tök mindegy, ahogy tapasztaltam.

A vad helyeken meg tök mindegy, van ott minden vegyesen, szal ott ez nem kérdés (pl egy Lupa-szerű helyen)

2014. júl. 15. 07:27
 14/20 Gordon Freeman ***** válasza:
60%

Ahha, hát akkor jó! :)

Jövő héten, ha jó idő lesz, akkor kipróbálom a berényi helyet.

2014. júl. 15. 16:42
 15/20 anonim válasza:
46%
Na milyen volt?
2016. máj. 16. 17:20
 16/20 Gordon Freeman ***** válasza:
43%
Végül nem voltam azóta sem... :/
2016. jún. 15. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Elkísérjelek? Gárdony szerintem jobb.
2017. febr. 19. 16:42
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
csak Gárdonyt ne. az kifejezetten homohely
2017. febr. 19. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Menjetek le Délegyházára, Balatonberénybe, vagy a Navke valamelyik rendezvényére, Ballószög például különösen jó.
2017. febr. 19. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Gárdony azért jó, mert szabad strand, tehát teljes a szabadság, természetesség.
2018. jún. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!