Tényleg én vagyok a 'gyökér' ebben a helyzetben?
Végzős lány vagyok. A gimi elején jóban voltam 2 lánnyal, X-szel ès Y-nal. X mellett ültem 1 évig (9.-ben), Y előttünk. Mi hárman jóban voltunk.
Egyik évben Y nem szólt X-hez egyik napról a másikra, mert 'mekkora ri**nc', pedig padtársak is voltak. Ez idő alatt Y velem barátkozott.
Aztán Y kibékült X-szel. Szeptemberben, az első tanítási napon Y egy szó nélkül kerített egy új padtársat magának (előző évben vele ültem). Kicsit megdöbbentett, hogy egy szóval sem említette, hogy nem leszünk padtársak.
Aztán ugyan az történt, mint X-szel. Egyik napról a másikra nem szól hozzám, elült mellőlem. Kérdeztem tőle, hogy mi a baja, és csak a vállát megvonta. Szünetekben gyakran beszól, hogy ne nevetgéljek, mert 'mindenkinek elege van belőlem'.
Mellékes, hogy másnak sem ártottam és Y-nak sem.
Nem nagyon tudok már ezzel a helyzettel mit kezdeni és a csajjal sem. Szerintetek mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!