Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Le szabad szepen tegeznem...

Le szabad szepen tegeznem nalam 20 evvel idosebb (en 30 vagyok) ferfiakat akikkel napi szinten beszelgetunk?

Figyelt kérdés
Most koltoztem uj helyre. Sokat szerelgetem a haz elott a kocsimat. Sok kornyekbeli setal arra, adnak tanacsokat, beszelgetunk. Ok ugye siman ugy koszonnek hogy "szevasz haver" en meg az illendoseg miatt "udvozlom" vagy "jo reggelt" stilusban koszonok vissza es magazom oket. Nem mondtak meg hogy baj lenne de nalam fiatalabb sracok koszonnek nekik "szia Feribacsit" pl.
2014. márc. 6. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Majd szólnak, ha azt akarják, hogy visszategezd őket.
2014. márc. 6. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekik kell felajánlani. Ha akarják, majd megteszik.
2014. márc. 6. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a csendőrpertu
2014. márc. 6. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a tegeződési viszketegség.
2014. márc. 6. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan tegezd vissza őket, mert a "haver" megszólítás egyértelműen arra utal, hogy kölcsönösnek gondolják a tegeződést. Ha mégsem így lenne, akkor pedig egyszerűen bunkók, mert a csendőrpertu, cselédpertu vagy híjuk akárminek tiszteletlenség a másik emberrel szemben. Senki nem kevesebb a másiknál attól, hogy fiatalabb.
2014. márc. 14. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. * hívjuk
2014. márc. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!