A nők miért szeretik az olyan férfiakat, akik jól táncolnak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 22:16
1/24 anonim válasza:
engem például nem érdekel, én a barátom botlábaira lettem figyelmes egy házibuliban :D
2/24 anonim válasza:
Mert a tánc és a szex összefonódik. Aki jól táncol, jól szexel, életképesebb utódok lesznek tőle.
3/24 anonim válasza:
Na, miért, vajon? / vagy zsíron vagy olajon
4/24 anonim válasza:
Mert szeretek táncolni és elég nehéz olyan férfival,aki nem tud:)
5/24 anonim válasza:
K.rva jó, hogy adok egy tudományosan megalapozott választ, és lepontoznak.
6/24 anonim válasza:
Mert aki jól táncol, annak jó a ritmusérzéke. Akinek jó a ritmusérzéke, arról feltételezem, hogy a szexben is jól mozog. Aki csak toporog egy helyben, arról nem ezt gondolom. A tánccal pedig a személyiségét is megmutathatja, hogy milyen hajlékony, rugalmas, erős.
7/24 anonim válasza:
Egy jó táncos, akár férfi, akár nő, egyformán vonzó.
8/24 anonim válasza:
Biztos egy olyan pasi pontozott le,aki nem tud táncolni és eddig minden nő ott hagyta,cs nem tudta,h miért,most pedig rájött,h béna az ágyban :D
9/24 anonim válasza:
Én sem vagyok egy táncoslábú de szeretnek a nők. Persze voltak kellemetlen pillanataim amikor muszáj volt táncolni.
10/24 anonim válasza:
(a kérdés NEM arról szól miért CSAK a jó táncost szeretik. hanem miért szeretik a jól táncolót. Tehát szeretni lehet az ügyi-fogyi táncolót is, sőt az egyáltalán nem táncolót is! Csak miért vonzó a jól táncoló?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!