A nők miért szeretik az olyan férfiakat, akik jól táncolnak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 22:16
11/24 anonim válasza:
Szerintem csak a táncolni szerető nőnek szempont ez. Amúgy amelyik nő nem szokott táncolni annak tökmindegy.
12/24 A kérdező kommentje:
kispalikee, ennek az állítólagos összefonódásnak hol találom tudományos magyarázatát?
2013. jún. 14. 20:25
13/24 anonim válasza:
Én egy állatokról szóló enciklopédiában olvastam, ahol a násztáncot taglalták, és megemlítették, hogy a férfiak tánca is ebből az udvarlási szertartásból alakult ki azon céllal, hogy a nőket lenyűgözzék. Sajnos a könyv pontos címét nem tudom, de a neten utánaolvasva is biztos találsz infokat.
14/24 anonim válasza:
mert ha egy buliba elmegyek egy pasival nem szeretném ha leégetne a béna táncolásával... ennyi :)
15/24 anonim válasza:
"Aki jól táncol, jól szexel, életképesebb utódok lesznek tőle."
Aki jól táncol, jól szexel- ha a ritmusérzéket vesszük alapul, ez megállja a helyét.
"Életképesebb utódok lesznek tőle." Ez már annyira nem függ össze. Sok táncolni nem nagyon tudó ember van, aki azért eléggé életképesnek mondható. Maga az életképesség is elég tág fogalom.
16/24 anonim válasza:
Itt egy ösztönszerű viselkedést próbáltam felvázolni, ami ha nem is tudatosan, de bennünk van. Ugyanezért vonzódik sok férfi a nagymellű és kerekcsípőjű nőkhöz, mert tőlük is feltehetően életképesebb utódok születnek. Természetesen ezeknek valódi tudományos magyarázata nincs, inkább a tudatalattiban van jelen.
17/24 Gyenes Zsuzsanna válasza:
Ritka az értelmes válaszadó, de Te az voltál/vagy. Ne süllyedj le a szintjükre, mert rutinból megvernek. :)
18/24 Gyenes Zsuzsanna válasza:
kispalikee, neked szólt
20/24 anonim válasza:
Nem mindenki szereti, nekem például tökmindegy, hogy egy férfi hogy táncol, mert jómagam nem szeretek táncolni, ergo nem oszt, nem szoroz az, hogy az illető jól táncol-e. A táncolni szerető nők, gondolom, azért, mert mindenki a közös érdeklődési kört keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!