Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők miért szeretik az olyan...

A nők miért szeretik az olyan férfiakat, akik jól táncolnak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csak a táncolni szerető nőnek szempont ez. Amúgy amelyik nő nem szokott táncolni annak tökmindegy.
2013. jún. 14. 16:00
 12/24 A kérdező kommentje:
kispalikee, ennek az állítólagos összefonódásnak hol találom tudományos magyarázatát?
2013. jún. 14. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Én egy állatokról szóló enciklopédiában olvastam, ahol a násztáncot taglalták, és megemlítették, hogy a férfiak tánca is ebből az udvarlási szertartásból alakult ki azon céllal, hogy a nőket lenyűgözzék. Sajnos a könyv pontos címét nem tudom, de a neten utánaolvasva is biztos találsz infokat.
2013. jún. 14. 22:57
 14/24 anonim válasza:
mert ha egy buliba elmegyek egy pasival nem szeretném ha leégetne a béna táncolásával... ennyi :)
2013. jún. 16. 15:16
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

"Aki jól táncol, jól szexel, életképesebb utódok lesznek tőle."

Aki jól táncol, jól szexel- ha a ritmusérzéket vesszük alapul, ez megállja a helyét.

"Életképesebb utódok lesznek tőle." Ez már annyira nem függ össze. Sok táncolni nem nagyon tudó ember van, aki azért eléggé életképesnek mondható. Maga az életképesség is elég tág fogalom.

2013. jún. 23. 23:12
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Itt egy ösztönszerű viselkedést próbáltam felvázolni, ami ha nem is tudatosan, de bennünk van. Ugyanezért vonzódik sok férfi a nagymellű és kerekcsípőjű nőkhöz, mert tőlük is feltehetően életképesebb utódok születnek. Természetesen ezeknek valódi tudományos magyarázata nincs, inkább a tudatalattiban van jelen.
2013. jún. 23. 23:15
 17/24 Gyenes Zsuzsanna válasza:
86%
Ritka az értelmes válaszadó, de Te az voltál/vagy. Ne süllyedj le a szintjükre, mert rutinból megvernek. :)
2013. júl. 16. 02:47
 18/24 Gyenes Zsuzsanna válasza:
82%
kispalikee, neked szólt
2013. júl. 16. 02:57
 19/24 anonim ***** válasza:
67%
Köszi, ez jól esett:)
2013. júl. 16. 07:18
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindenki szereti, nekem például tökmindegy, hogy egy férfi hogy táncol, mert jómagam nem szeretek táncolni, ergo nem oszt, nem szoroz az, hogy az illető jól táncol-e. A táncolni szerető nők, gondolom, azért, mert mindenki a közös érdeklődési kört keresi.
2013. aug. 28. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!