Segitség!? Gyorsan lécci
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó helyre irtam de, de valaki tud olyan jeleket amik mindenképp megkülömböztetnek 1 cigányt 1 magyartol? ...ha pl a magyar, a leg kreolabb börű és gyakran összekerevik hogy cigó, pedig tudom róla hogy, nemaz....valami amivel betudom bizonyitani? apja anyja hófehér....anyja szőke apja meg szőkésbarna2009. dec. 9. 19:00
11/15 A kérdező kommentje:
azért volt alpári a válaszom mert kicsit felhuzott a kötöszködésével :D
2009. dec. 10. 18:07
12/15 anonim válasza:
kötöSZködés.... ez jó :)
nem kellene elővenni végre azt a helyesírás könyvet?
14/15 anonim válasza:
Már írtam ide, de azért egyértelműsítem:
Nem lehet megkülönböztetni 100%os bizonyossággal. A barnabőr lehet sok napozástól is, a stílusa nevelés/környezet kérdése, mint azt magad is bemutattad, az akcentusa úgyszintén környezete kérdése hogy milyen... a vezeték nevet meg örökölhették régről. De egyébként a cigányoknak általában fekete haja és fekete szeme van.
Akik meg a helyesírást emlegetik, inkább köszönd meg nekik, ne még neked álljon feljebb, legalább akkor illene ügyelni a helyesírásra ha kérdést teszel ki...
15/15 anonim válasza:
Szokások, etikett témakörön belül ilyen kiakadás? Szerintem segítsetek neki... illemtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!