Nagyon gyorsan kellene a segítség! A degum haldoklik?
Figyelt kérdés
Volt nekik kajájuk meg vizük is de az egyik a ketrecben feküdt mire hazaértem. :( nem mozog még lélegzik, de nehezen. Mi lehet a baj? Most beleraktam egy kis ládába és forgáccsal betakartam és próbálom itatni mit tehetnék még? :( segítsetek légyszíves!!2011. aug. 30. 19:32
1/22 anonim válasza:
Lehet elérte a degu kor határát.Ami nem olyan sok,mint más állaté.
2/22 anonim válasza:
Hívj fel egy állatorvost!Sürgősen.Ő megmondja mit tegyél.Az én ismerősöm újraélesztett egy hörcsögöt.Maszírozta és picit nyomkodta a mellkasát.Remélem neked erre nem kerül sor!
3/22 anonim válasza:
Szerintem holnap vidd el állatorvoshoz, ő biztosat tud mondani. Az én hörcsögömet is el kellett vinni és elaltatta, mert beteg volt és nem akartuk, hogy tovább szenvedjen. Nem azért beteg, mert már öreg?
4/22 A kérdező kommentje:
alig 1 éves :( az állat orvost hívtam és azt mondja nem tudja ő nem foglalkozik ilyenekkel. :(
2011. aug. 30. 19:40
5/22 anonim válasza:
Nincs másik orvos?Nagyon sajnálom.Remélem megmarad.
2. voltam.
6/22 anonim válasza:
Már bocsi, de milyen állatorvos az aki nem foglalkozik ilyesmivel? Neki ez a dolga!! Ne add fel, és vidd el máshoz, vagy nézz legalább az interneten egy telefonszámot és hívd fel legalább tanácsért, max megmondod, hogy elviszed holnap. Majd írj, hogy mi a helyzet... nyugi:) minden jót a picinek
7/22 anonim válasza:
hát milyen állat doki volt aki azt mondta,hogy nem foglakozik vele? 1 éves nem kellene meg halnia. :(
Vidd másik dokihoz,javulást a degudnak!
8/22 anonim válasza:
Az egyik állatkórházat hívd fel, ott talán tudnak segíteni.
9/22 reptoid válasza:
Idősebb és/vagy vidéki.
Egy szarvasmarhában, sertésben nagyobb potenciál van, mint egy kis szőrgombócban.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Mindent megteszek.! (yn) Rem túléli. :(
2011. aug. 30. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!