Nagyon gyorsan kellene a segítség! A degum haldoklik?
Figyelt kérdés
Volt nekik kajájuk meg vizük is de az egyik a ketrecben feküdt mire hazaértem. :( nem mozog még lélegzik, de nehezen. Mi lehet a baj? Most beleraktam egy kis ládába és forgáccsal betakartam és próbálom itatni mit tehetnék még? :( segítsetek légyszíves!!2011. aug. 30. 19:32
21/22 anonim válasza:
JAJ NE! sajnálom,együtérzek veled!! :'( én is tudom milyen ha elpusztul a kis társad!szörnyű hogy a kissebb állatok csak 1 2 évig élnek,az én tengerimalacom már öregecske 5 éves,és minden nap arra gondolok:bár velem élhetné le az életét!!! de,ez lehetetlen....most már csak az idő tudja begyógyítani a TE sebedet.igazán sajnálom,most láttam először a kérdésedet.....ha hamarabb jöttem volna....figyelj,annyi biztos hogy tudok most is jót mondani! ő nem halt meg!nekem elpusztult egy barátom...egy 18 éves kutya,de sajnos nem volt az enyém,de valahogy.....nem érzem úgy hogy meghalt.ha jó mélyen elraktároztad a szívedben,akkor ő EGYÁTALÁN nem halt meg,örökké élni fog a szívedben!
22/22 gamersrác válasza:
Szia!
Lehet hogy már nem aktuàlis a dolog, de azèrt tanulsàgnak leírom. Valszeg átharapta az egyik a másik gerincét, és így teljesen lebénult. Ezt azért tudom mert velem is most történt meg. Elvittem állatorvoshoz és azt mondta már nem lehet megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!