Szerintetek illetlenség piszoárt használni, ha nő/nők is vannak odabent?
Ez jó :D
Jó hogy nem azt kérdezed, hogy ha a nő a wc-n ül a férfi wécében, akkor illetlenség-e közben a két lába között a csészébe pisálni :DDD
Valaki kivárja, míg a nő végez, valaki nem :D
Én láttam már olyat, hogy a nő bement a férfi wc-be, barátnői szóltak a pasiknak, hogy várjanak egy picit.
De fordítva is volt már, hogy mellettem pisilt a pasi, engem nem zavart.
(Nő vagyok)
Perszeee...
Nő létére bejár a férfi wc-be, és még ott is feltartja a sort ilyen hülyeségekkel. Még mit nem!? Ha nemtetszik neki, hogy egy férfi a férfi wc-ben elvégzi a dolgát, akkor ne járjon oda! Különben sem neki lenne oka a felháborodásra.
Az az illetlenség, ha kopogás nélkül bemész takarítani.
Bekopogsz és megkérded van e bent valaki, merthogy te vagy a takarítónő és jöttél takarítani. Normál esetben, ha valaki épp a piszoárt használja, visszaszól, hogy 1 perc türelmet. Elrakja szépen a micsodáját, és igen, te ezt még megvárod, kifutja a munkaidődből, és utána bemész és takarítasz. Az időközben bejövő férfiak zöme ilyenkor alapból nem használja a piszoárt addig, amíg végzel, ha meg mégis, akkor az neki szívás, mert meg tudod lesni sutyiban a kukiját. :P
Egyébként én már jártam úgy, hogy felnőttképzéses suliban bementem a férfi wc-be, és szépen rendeltetés-szerűen el kezdtem használni a piszoárt. Közben lehúzták a budit, és kijött onnan az osztály nem épp éles elméjéről híres bombázó csaja. Mindketten piszkosul meglepődtünk, én annyira, hogy vagy 2 másodpercig agyaltam rajta, hogy nem e véletlenül a női wc-ben vagyok, de aztán tudatosult bennem, hogyhát baxus, a női wc-ben nincs piszoár, úgyhogy tuti jó helyre jöttem, és ezt siettem is vele közölni megelőzendő, hogy le ne csesszen már azért, hogy mit keresek én a női wc-ben. :)
Bár az igazat megvallva nem bántam volna, ha sokkal barátibb fordulatot vesz ez az ügy, hamár úgy hirtelen és véletlenül így alakult. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!