Karácsonykor szoktatok valamit énekelni? Máe úgyértem a fánál.
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 17:19
1/10 anonim válasza:
Nem. Nálunk összejön a szűk család, apám általában be van rúgva, feldiszítjük a fát (aminek így semmi értelme...) odaadjuk az ajándékokat (ha éppen olyan kedve van, hogy elfogadja és nem vágja a fejünkhöz) aztán mindenki megy haza.
2/10 anonim válasza:
igen :D:D ez még kiskorunkból maradt fel, összejön a nagy család és egy szép dalt :D:D de én gondolkodtam azon, hogy meglepem őket egy zenével :D pl: Ha elmúlik karácsony... :D:D az nagyon jó szám
4/10 anonim válasza:
gondolom ezt nem nekem írtad (második) kedves utolsó válaszoló :D
5/10 anonim válasza:
Mi nem énekelünk.Egyrészt mert utálunk színjátékot játszani,másrészt,mert ahogy a párom mondja az én ének hangommal ölni lehetne...
6/10 anonim válasza:
Happy Gang-től a Szent karácsonyt.
7/10 anonim válasza:
A Mennyből az angyalt énekeljük együtt,és az ünnepek alatt hallgatunk más karácsonyi dalokat is.
8/10 anonim válasza:
Mi ált. csak beteszünk egy karácsonyi kazettát (Szép karácsonyéj) az megy háttérzenének. Holott én énekes lennék. Karácsonykor nincs munka :)
9/10 anonim válasza:
Kicsi korom óta mindig. Bár mióta anyuék elváltak, anyunál megy a CD, mert apunak volt egyedül normális énekhangja, mindenki más tök süket :) Ettől függetlenül persze éneklünk, de jól jön az a segítség hozzá. De nagyszüleimnél is mindig éneklünk a fánál, nem is egyet, hanem legalább 4-5 dalt. Szeretem ezt a szép szokást.
10/10 anonim válasza:
Nem, nálunk a karácsony abból áll, hogy odaadjuk egymásnak az ajéndékokat aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!