Hová üljön le az ember lánya Bpen?
Egyik nap vettem magamnak egy forró csokit, szendvicset és gyümölcssalátát. Kint azért még hideg van. Gondoltam bemegyek westendbe, csak találok egy ülőhelyet. 4 szabad asztal volt, leültem, gondoltam nemártok azzal senkinek. 10 perc múlva jön valami fószer, hogy "itt nem tudsz enni".
Oké, megkérdeztem másik pultost, hogy leülhetek-e. "Csak ha itt fogyasztasz." Erre is számítottam az előbbi hangnemből ítélve.
Aztán leültem a lépcsőre kint, de szívem szerint akárhová leültem volna a padlóra ha az asztalhoz nem engednek oda.
Tegyük fel, viszek magammal szendvicset, általában szoktam, hogy legyen mit ennem akkor az sehol sem tudom meleg helyen megenni, mert nincs hová mennem és egyedül szoktam lenni.
A legfelső szinten mindig vannak üres kanapék. Ha mégsem, akkor vannak ilyen nagy virágtartók, a múltkor mi az egész családdal azon ettünk karácsony előtte, mert akkor tényleg zsúfoltság volt. De le tudtunk ülni akkor is:)
Ha még így sem jó, akkor metrózz át a köki terminálba, ott tényleg mindig van rengeteg ülőhely. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!