Milyen Cigány ÁTKOK vannak? Vagy hogy szoktak átkozódni meg hogy gunyólódni? Akkor mit mondanak hogy az gunyolódásnak jöjjön le?
Figyelt kérdés
Az ilyen rák egyen ki meg ilyeneket azokat én is tudom, ismerem de, inkább ilyen különleges átkok-ra vagyok kiváncsi, ha tudtok irjatok légyszi. Ja, meg a gúnyolodást. Köszi előre is mindenkinek aki ír!2009. nov. 28. 19:07
1/27 anonim válasza:
a devla döglessze meg a lovádát, téééé XD
3/27 anonim válasza:
Hogy az adódból vonják le a segélyemet xd
4/27 anonim válasza:
általában a "haljál meg" féle beszólásokat cigányok nyomatják.
rohadjon ki a szived/lelked, stb
vagy max odaszólnak, hogy "az olaszliszka vigyen el téged".. nem vicces
5/27 A kérdező kommentje:
Jaj, de komolyak, ilyenekre gondoltam , köszi a válaszokat! IRJATOK MÉG LÉGYSZI! OLYAN JÓK!
2009. nov. 28. 19:37
6/27 anonim válasza:
Nyóckerben: "Legyen nyolc emeletes házad, lift, lépcső nélkül, aszt a nyavalya rángasson fel-alá!"
7/27 anonim válasza:
Legyen gitár a hasadba, azt a rák pengesse!
Ötszáz gyűrűd legyen, de egy ujjad se!
Fekete halál vágja el az életed fonalát!
9/27 anonim válasza:
EGY FOGAD legyen, az is fájjon!!:D
10/27 anonim válasza:
hogy legyen 100 cipőd de lábad ne legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!