Csak szerintem illetlenség a tanárok részéről, hogy megkérdezik a diákoktól, ki mit kapott Karácsonyra?
Nem azért, mert nem kaptam semmit, de egy az, hogy szerintem semmi közük ahhoz, hogy ki milyen értékben kapott ajándékot. A másik az, hogy szerintem kellemetlen helyzetbe hozzák azokat, akiknek ajándékra sem jutott.
Én valószínűleg tartózkodni fogok, ha megkérdezik majd a tanárok. Pedig pénzt kaptam (nem nagy összeget, de akkor is), valamint kozmetikumokat, és ebben a hónapban a nevemre került egy telek. Ennyi az egész.
Mit gondoltok?
Engem nagyon zavart. ( főleg, mert elég gazdag osztálytársaim is voltak) Kaptunk 1-2 dolgot, míg sokan alig tudták felidézni, miket is bontogattak. Akkoriban jött be pl a 3d puzzle. Mindig nagyon tetszett, de sosem kaptam. Bár ugyanez volt húsvétkor. Mi ( tesóimmal) kaptunk csokitojást, csokinyulat, esetleg leporellót, v színezőt. A többi osztálytárs új szobabútort, bicajt, pénzt ( már akkor 10 ezreket...).
Vagy épp a nyári szünet előtt. Mi örültünk, ha 2-4 alkalommal eljutottunk a strandra ( na jó, 1-2 alkalommal a folyópartra is, mikor volt kocsink. Meg tesóm elvitt a Balcsira...) Ezzel szemben osztálytársak 1-2-3 hetet Balcsin, más városokban rokonoknál, többféle táborban, tengerparton, stb..Utáltam, nagyon rossz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!