Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem köszönnek előre a...

Miért nem köszönnek előre a férfi munkatársaim? Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, de a többségük csak akkor köszön, ha én köszönök előre, vagy akkor se, holott úgy tudom a férfi köszön előbb a nőnek. Persze én köszönök, mert bunkóságnak tartanám a részemről, ha nem tenném, de volt, aki azt tanácsolta már, hogy ne köszönjek előre.
2013. dec. 9. 18:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért milyen a hozzáállásom? Csak reagáltam a válaszokra... Egyébként igen, biztos ezért, te nagyon ismerhetsz engem...
2013. dec. 10. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:

>> az illem szerint igenis a férfi köszön előre a nőnek, ha nem hiszed, nézz utána!

Hát igen, kezd a szög kibújni a zsákból. Az illemet csak a szorzótábla szintjén ismered... Igen, a férfi köszön előre a nőnek... ha összetalálkoznak... De ha egy helyiségbe a nő lép be, akkor a nő köszön előre.

2013. dec. 10. 19:32
 13/18 A kérdező kommentje:
TUDOM, hogy a helységbe belépő köszön előbb, mivel ismerem az illemet! Sehol nem írtam, hogy ezzel nem vagyok tisztában... Viszont én NEM erről az esetről beszélek. Nem kellene elhamarkodottan leugatni a fejemet és köszönöm az építő jellegű hozzászólást.
2013. dec. 10. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Látszik,hogy nőből vagy,és ők ezt nagyon jól tudják..itt van rá a példa....
2013. dec. 12. 02:23
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Le lettem pontozval -_-
2013. dec. 12. 17:22
 16/18 A kérdező kommentje:

Le és szerintem nem is kellene csodálkoznod...

Rajtad meg látszik, hogy férfi vagy, a te hozzászólásod sem volt különb, mint az előtted kommentelőké, csak a rosszindulat, nők iránti utálat süt belőle.

2013. dec. 13. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
18%

Persze, itt mindenki utálja a nőket. Nyilván...

És bizonyára nem benned van a hiba, hogy nem köszönnek neked az emberek.

Minden férfi munkatársad hülye, csak te vagy helikopter.

2013. dec. 13. 14:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, én nem akarlak minősíteni, de annyit még megjegyeznék, nem mindegyikről van szó, van, aki ismeri közöttük az illemet és van, aki nem... A kérdés azokról szólt, akik nem (mint te például).

De látom itt hasznos, segítő szándékú, értelmes kommentet nem fogok kapni, úgyhogy részemről ez a téma be is van fejezve.

2013. dec. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!