Németországban tényleg van olyan országrész, ahol nem fürdenek naponta az emberek? És ha igen, akkor melyik rész?
A napi többszöri fürdés/ zuhanyozás nemhogy hasznos, hanem egyenesen káros és felesleges! (hacsak nincs 40 fok) A fürdés során lemosod a bőröd védőrétegét, és mire újraképződne, már megint fürdesz. Ezt a tisztaságmániát csak a tusfürdőgyártó cégek gerjesztik...
Napi egyszer bőven elég fürdeni (én is így teszek), de sztem akkor sem dől össze a világ, ha vki csak kétnaponta csinálja.
Sokáig igénytelennek tartottam magam, mert csak naponta egyszer fürödtem, és max 2x mostam fogat, hajat is csak heti 2x.
Ennek az időnek vége, mert kiderült, hogy ezzel tisztaság mániás vagyok. Mi több, van, hogy mensi alatt 2x megfürdök. Fúú az anyját... A ruháimat max 2-3x veszem fel, hetente mosom mindet. De gáz vagyok...
Egyébként hadd tegyek fel egy kérdést! Ha megvan a mensid, milyen gyakran cserélsz betétet vagy tampont? Ez komolyan érdekel...
Betétet használok,és 2-3 óránként cserélem
Miért lennél igénytelen,ha napi 1x fürdesz hülye vagy?
mert a napi egyszeri fürdés az ALAP!
Nem azt mondom, hogy ez igénytelenség, hanem csak szimplán a MINIMUM.
véleményem szerint.
(perzse az a válaszoló nem igénytelen, hanem teljesen normális.:))
9:21 -én is így gondolom
Amúgy elmondtam már,h tudom,h az átlag magyar felfogás szerint a napi fürdés a "legalapabb minimum" és ha valaki nem teszi,az már "fúúúj ááá".Szóval nem kell kioktatni,a tényekkel tisztában vagyok,olvasnátok inkább el,amiket írkáltunk,ne ész nélkül irogassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!