Németországban tényleg van olyan országrész, ahol nem fürdenek naponta az emberek? És ha igen, akkor melyik rész?
"...Az arabok illetve a muzulmánok is midnennap furdenek, a korán előírja!!! Uh ez hulyeseg hogy csak a maygarok furdenek mindennap!!!..."
Bocsi, ezt kijavítanám : a muszlimok naponta 5x mossák meg a kezüket, arcukat, szájukat, lábukat (rituálisan többször öblítve), mert naponta 5x imádkoznak és a vallásuk minden imádkozás előtt előírja az alapos tisztálkodást!
Egyiptomban éltem 1 évig, a saját szememmel láttam, hogy ezt szigorúan betartják!
SŐT : W.C. használat után alulról megmosakodnak, nem pedig papírral maszatolgatnak, mint az európaiak...
Vidéken azt is láttam, hogy a galabijájukat (vászonból készült hosszú ingszerű ruha) NAPONTA kimossák!!!
Még a legutolsó arab parasztnak is van igénye rá, hogy tiszta legyen és tiszta ruhát vegyen fel NAPONTA!
Ja,ez is egy jó út lesz:D Hogy divatból csinálom!! :D Na bazz,erre nem is gondoltam :DDD Jöhet még,jót szórakozok az öteletiteken:D Nagyon kreatív,ötletes emberek vagytok,jó fantáziával,gratula nektek:)
Aláírás:Egy undorító büdös mocskos csaj :D
Nos, én többször éltem már hosszabb-rövidebb ideig nemzetközi környezetben, és eleinte számomra is megdöbbentő volt, h szinte csak a magyarok fürdenek következetesen minden nap. De aztán láttam, h akkor sincs semmi, ha 2-3 naponta fürdik az ember, a többiek is áplotak voltak, és egyáltalán nem büdösek.
Ma már én is úgy csinálom, hogy a kényesebb részeket minden nap megmosom, de a többit csak ritkábban. Ez nekem nagyon bevált, mert érzékeny a bőröm, és nem bírta a napi fürdést, nagyon kiszáradt.
Nyilvánvaló, hogy divatból csinálod!
Különben nem írtad volna ki ezt a kérdést, és nem szórakoznál most ilyen jól az "egyediségeden" és azon, hogy milyen hülye a többség, hogy naponta fürdik, Te meg mennyire okos vagy!
Az igazság inkább az lehet, hogy az ápolt, normális pasik téged messzire elkerülnek... :-P
Nem csodálkozom, ha ideges leszel, mikor azok ájuldoznak körülötted, főleg mikor a 3 napos menstruációs erjedt vérszagot megérzik, az mellbevágó lehet!...
(Anyukád nem magyarázta el, hogy ilyenkor gyakrabban kellene tisztálkodnod?)
Vagy szimplán hülyének néznek:)!
Bár ezzel egyedi lehetsz!
Pont mintha befestenéd kékre a hajad, fültágítót hordanál, lenne három piercing az orrodban stb.! Csak ezekkel sajna talán nem engednének be a suliba, így a nemfürdés jó megoldás!
Csak ne felejtsd el elkülöníteni ezt a divatirányzatodat, a cigányoktól:)!
Tudod, a cigányok nemfürdő pózerek!
"...Ma már én is úgy csinálom, hogy a kényesebb részeket minden nap megmosom, de a többit csak ritkábban..."
Ezt egyszer már én is kipróbáltam, hátha időt lehet vele spórolni...
De rájöttem, hogy sokkal tovább tart külön-külön megmosni a hónaljam, nyakam, lábam, stb, mintha lezuhanyozom!
A zuhanyozás törölközéssel együtt nekem 10 percig tart és máris felfrissültem! (Dörzsis szivacsra tusfürdőt öntök, ezzel végigdörzsölöm magam és leöblítem a zuhannyal.)
Felpezsdül a vérkeringésem, megszabadul a bőröm az elhalt hámsejtektől, kifejezetten frissítő és pezsdítő érzés! :D
Én este és reggel is zuhanyzom, el sem tudnám másképp képzelni az életem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!