Németországban tényleg van olyan országrész, ahol nem
fürdenek naponta az emberek? És ha igen, akkor melyik
rész?
Nehogy elhidd már hogy nálunk mindenki naponta fürdik ha kell ha nem. Ezt csak azért mondják a legtöbben mert cikinek számít ha valaki csak 2-3 naponta zuhanyzik.
2009. nov. 22. 21:17
22/100 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el,h nyáron is van,h 3 napig nem fürdök.(nálunk hűvös van nyáron a lakásban) És fogat mosni se szoktam naponta,csak annál ritkábban.És nyilván nem csak emiatt akarok Németo-ba költözni,hanem mert szeretem a német nyelvet,tetszik az az ország,sokat lehet keresni,stb okai is vannak,de ez egy jó pont nekem:D
Én nem bírnám elviselni ha nem fürödhetnék lefekvés előtt. És nem a szagomtól, hanem hogy egyszerűen a megszokott esti fürdés elmaradt és koszosnak érzem magam, még ha egyébként egész nap a tv előtt tespedek és nem izzadok meg semmiben.Szóval számomra megdöbbentő, hogy vannak akik 3 naponta fürdenek. Tényleg meglepő!!!
2009. nov. 22. 21:26
nem mosol naponta fogat? a fürdés még oké, általános igénytelenség, de ez már undorító! napi 2szeri fogmosás elég minimum, és nem létezik, hogy nincs este-reggel két szabad perced. vagy kedvtelésből?
2009. nov. 22. 21:34
aztaaa.... hát csak ámulok és bámulok.
biztos én vagyok a tisztaságmániás bolond, de ha koszosnak érzem a fogamat, akkor azonnal megmosom, ha kell naponta 3x.
a fürdés pedig ugyanúgy hozzátartozik a mindennapjaimhoz mint az evés-ivás.
előfordul, h elalszom filmnézés közben, de akkor reggel az első utam a zuhanyzóba vezet. lesülne a bőr a képemről, ha mosdatlanul mennék emberek közé.
és az izzadtságszagú suttyóknak is lesülhetne már, mert onnantól h büdösen utcára megy valaki, az már nem magánügy... ennyi erővel a buszon simán odadurranthatnék a többi ember orra alá, ugyanúgy jogom van hozzá, mint a nemfürdéshez...ugye? :p
2009. nov. 22. 21:35
Én minden este lefekvés előtt fürdök, nem azért mert koszos lettem vagy ilyesmi, hanem mert felfrissülök, és utána az alvás is kellemesebb.
19f
2009. nov. 22. 21:40
27/100 A kérdező kommentje:
Mondtam már,h én nem vagyok büdös.És ne gyertek azzal,h csak azért mondom,mert magamon nem érzem,nem lehet érezni rajtam.Nem vagyok büdös.A fogaimat se szoktam koszosnak érezni.És nem zavar,h igénytelen vagyok:)
Az ember nem érzi a saját testszagát, csak ha már nagyon ergya. Szóval lehet, hogy te azt mondod, hogy nem vagy büdös, de inkább gondolj bele, hogy miért kerülnek az emberek.
2009. nov. 22. 21:49
2009. nov. 22. 21:49
30/100 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kerülnek az emberek,ne mondj már ilyeneket,ha nem is ismersz...köszi:)
Kapcsolódó kérdések: