A pubokban általában nincs pincér?
Figyelt kérdés
Nem szoktam inni eljárni, ne nézzetek hülyének, de tényleg nem vagyok tisztában az ilyen helyekkel, most mióta kezdődött a fősuli, majd elmegyek a többiekkel. Szóval olyan kérdéseim lennének,hogy általában a pubokban van-e pincér (pl. Anker, Limit bár, Kolor), vagy csak odamegyek a pulthoz, kérek egy italt, majd kifizetem és leülök egy asztalhoz? Mármint ezt nem azért kérdezem, mert azt várom, kiszolgáljanak, csak nem vagyok tisztában ezzel.2013. dec. 1. 15:03
1/1 A Tengerész válasza:
Ha "pub" akkor nincs. Ha van akkor nem pub hanem vendéglő, presszó, stb. De egy kicsit se izgasd magad! A vendég "KIRÁLY" ! A személyzet köteles alkalmazkodni, mert belőled él. Ha olyan kedved van, hogy odamész a pultoshoz, az kiszolgál és utána leülve látsz egy pincért ne foglalkozz vele. Ha netán rákérdez válaszolj, ha netán "beszól" vagy elkezd oktatni, simán kérdezd meg, miből él! Mert ha a vendégből akkor fogja be a pofáját és tisztelegjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!