Hogy lehet névnapot bejegyezni?
Figyelt kérdés
Olyan nevet választottunk kisfiunknak, aminek nincs hivatalos névnapja. Hogyan, hol lehet intézkedni, hogy legyen?2009. nov. 21. 16:13
21/24 A kérdező kommentje:
Igen, benne volt/van az adható nevek listájában. Nem bántuk meg. Szereti a nevét. Eleinte idegesítette amikor Milánnak "értették", de ma már nevetve javít: "Nem Milán hanem Dilen". Illetve senki nem gúnyolta. Nektek hogy esett a választásotok erre a névre? Majd írd meg ha megszületett a kicsi. Sok boldogságot.
2018. júl. 16. 08:38
22/24 szilwike válasza:
Ti 9-től 10-es skálán mekkora retardáltak vagytok? Tisztelet a kivételnek... Lehet , hogy nektek személyesen nem tetszik ez a kifejezett név (nekem sem), de kit érdekel? Nem ez volt a kérdés. Itt állunk 10 évvel később, és még mindig nem tudtuk meg, hogy miként lehet névnapot kérvényezni. Nem nevet bejegyeztetni, HANEM NÉVNAPOT. Ha esetleg valakinek az utóbbiról van érdemi információja, kérem ne tartsa magában, és keressem meg, akár privátban is, mivel a többség suttyóságának hála, az eredeti kérdező törölte magát, így az ő segítségére sajnos nem számíthatok. Google pedig sajnos nem a barátom ebben a témában. Köszönöm szépen.
23/24 TotoJTD válasza:
Szia! Az en kisfiamnak is Dilen a neve, de meg mindig nincs bejegyeztetve hivatalos nevnap, en marcius 20-ra "raktam", ott vannak az amerikai megfeleloi. A sok negativval meg nem szabad foglalkozni, a Te kisfiad, olyan nevet adsz neki amilyet TI szeretnetek. Amugy en is szeretem mikor Milant ertenek 😃
24/24 anonim válasza:
A Lakatos Morcse sem csúnya név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!