Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Akkor most hogy köszönjek?

Akkor most hogy köszönjek?

Figyelt kérdés
Jó kicsi hülye kérdé de mind egy szóval az osztálytársam szüleit eddig magáztam és mindig csókolommal köszöntem de az anyukája megkért hogy tegezzem, oké eddig nem is lenne gond csak még az apukája nem mondta oké ez se gond de ha mondjuk elmegyek hozzájuk és az annyja meg az apja egy helyiségben van akkor most az egyiknek csókolom a másiknak szia az úgy olyan fura jó napotozni meg nem szeretnék (még nem áll annyira a számra) de hogyha ott van például osztálytársam tesója is akkor úgy mondanám hogy sziasztok csókolom de akkor meg az anya azt hiszi hogy őt már megint lecsókolomzoztam. Szóval akkor most hogy kéne?
2013. nov. 16. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hát, ez tulajdonképpen igaz, hogy kicsit hivatalosan hangzanak ezek a napszakos köszönések. szóval szerintem itt ahogy érzed, egyedül kell döntened :). végülis van, hogy felnőttek is mondják a csókolomat, bár inkább férfiak talán, bár lehet helytől is függ.

a lényeg tényleg az, hogy bár gondolom neked még ez új, meg szokatlan és az ilyenek kicsit zavarba hozzák az embert, de ne ijedj meg.szerintem ha valaki úgy köszöszön, hogy látod rajta, hogy tele a gatya és legszívesebben elbújna az bénább, mintha teliszájjal magabiztosan mond akarmit és ha valahol rájön, hogy OK itt másképp szokták akkor megint nem jön zavarba, hanem vált arra.

2013. nov. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!